MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere distancer: Stort kvindeløb indtager Odense i næste uge

Af Jens Erik Møller
ALT for damerne Kvindeløb kommer til Odense 14. juni. Foto: Peter Nørby
ALT for damerne Kvindeløb kommer til Odense 14. juni. Foto: Peter Nørby

Er du gået lidt kold med løbetræningen her i sommervarmen og har brug for at få gang i løbebenene igen, så har du torsdag 14. juni chancen for at løbe med, når ALT for damernes kvindeløb rammer Odense.

Ifølge arrangørerne bliver det en skøn eftermiddag fyldt med sjov, løb og hyggetid sammen med veninder, kollegaer eller familien.

Løbene begynder alle i Munke Mose, og der er flere forskellige distancer. Du kan vælge at løbe 5, 10 eller 15 kilometer km eller tilmelde dig den særlige walk-rute på 5 kilometer. Se løbsruterne her.

Eftermiddagen starter med en lille peptalk ved Chris MacDonald, der før løbet går i gang fortæller om motivation, viljestyrke, og hvordan man lever et sundt og positivt liv. Derefter er der fælles opvarming, inden deltagerne sendes afsted på de forskellige distancer.

Mad fra Lagkagehuset, løbetrøje og goodiebag

Efter anstrengelserne har du igen i år mulighed for at forkæle dig selv efterfølgende med lækker mad fra Lagkagehuset. Blandt fristelserne er en proteinsalat med linser, tun, quinoa, grønkål og bagte gulerødder, en kyllingesandwich og rugbollesandwich med humus og italiensk salami.

Som ved tidligere udgaver af ALT for damernes Kvindeløb får deltagerne også i år en lækker løbe-t-shirt. Det er tredje gang, at et dansk modehus står bag løbetrøjen og i år er den specieldesignet af Just Female. T-shirten tager udgangspunkt i blomsterprints, som er en af sommerens helt store modetendenser.

Deltagerne får desuden en særlig goodiebag, som udover både det nyeste ALT for damerne og Fit Living magasin er fyldt med lækre ting fra løbets sponsorer – blandt andet Økologisk chokolade fra Marabou, kaffe fra Gevalia, rabat på smykker fra JEWLSCPH, abonnement til Mofibo og meget, meget andet. Goodiebagen har en værdi af minimum 600 kr.

Du kan tilmelde dig her.

 

Del artikel

Seneste nyt