MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tinderbox afslører: 10 nye store navne på plakaten

Af Michael Qureshi

Tinderbox er gaven, der bliver ved med at give.

Det er ikke længe siden, at de offentliggjorde et giga-scoop med Maroon 5.

Men der er meget mere endnu i gavesækken.

Tinderbox har netop afsløret 10 nye navne, som gør de amerikanske hitsmede i Maroon 5 selskab i Odense til sommer.

Sværvægtere på plakaten

Blandt dem gemmer sig både danske stjerner, en international sværvægter og flere spirende artister fra både ind- og udland.

De to største nye navne på plakaten må være George Eza og Tobias Rahim.

Den største af dem, britiske George Ezra, står bag monsterhits som ”Budapest”, ”Shotgun” og ”Green Green Grass” og tager revanche, efter han i sidste øjeblik måtte aflyse sin optræden på sidste års festival.

Det er også svært at komme udenom Tobias Rahim, som for flere måneder siden kunne melde sin 2023-arenatour udsolgt, og som lige nu går forrest i opgøret med det kønsstereotype mandeideal.

Med uundgåelige sange som ”STOR MAND (feat. Andreas Odbjerg)”, ”Mucki Bar” og ”Når Mænd Græder” har den prisvindende kunstner slået sit navn fast som en af de vigtigste nye stemmer på den danske musikscene.

Nik & Jay er endelig tilbage med deres træfsikre pop, som siden 00’erne har skrevet dansk hitlistehistorie.

Duoen, som i sommeren 2022 udgav hele tre nye singler, får rappet modspil af Benjamin Hav & Familien, som gang på gang høster roser for deres rablende skøre og dybt musikalske liveshows.

Jada og Medina

To af landets største kvindelige popartister er også blandt dagens nye tilføjelser.

Medina har op gennem 10’erne været en af de største hitgaranter med udødelige sange som ”Kun For Mig”, ”Ensom” og ”Jalousi”, mens Jada for længst har slået sit navn fast med sin kuldegysningsfremkaldende vokal, følsomme ballader, sensitive R&B og fængende popbaskere.

Hele vejen fra Canada kommer rapperen bbno$, som i 2019 udgav det virale TikTok-hit ”Lalala” og senest har været hyppigt spillet på danske radiostationer som The Voice og P3 med kæmpehits som ”edamame (feat. Rich Brian) og ”piccolo”.

Den svenskfødte, men L.A.-baserede, unge kunstner Oliver Malcolm har tidligere produceret for navne som MF Doom og Joey Bada$$, men er nu sprunget ud som soloartist med en unik og uhyre fængende blanding af alternativ pop, soul og hiphop.

Fra det spirende danske vækstlag kommer kvartetten Blæst med deres ungdommelige, dansksprogede 80’er-pop, som har lagt de danske radiobølger ned.

I den mere rockede afdeling står søster-duoen PRISMA, som i år vandt titlen som ’Årets Nye Livenavn’ ved Danish Music Awards, og som er på hjemmebane i Odense, hvor hele deres musikalske eventyr startede.

De offentliggjorte navne til Tinderbox 2023 er

Maroon 5

George Ezra

Tobias Rahim

Nik & Jay

Benjamin Hav & Familien

Jada

bbno$

Medina

Oliver Malcolm

PRISMA

Blæst

Partoutbilletter er netop gået i salg.

Efter et 24-timers presale i kølvandet på annonceringen af Maroon 5, sættes de resterende partoutbilletter nu i salg til en startpris på 2.395 kr. + gebyr på tinderbox.dk

Del artikel

Andre læser også