Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere og flere dropper traileren og bestiller fra sofaen

Af Redaktionen

Skal dine udendørsarealer have en god omgang kærlighed, men er det svært at komme i sving, fordi du ikke har tingene hjemme som du skal bruge og du ikke gider til afsted med traileren, så gør som flere andre gør -bestil fra sofaen.

Bestil alt til dine udendørs projekter derhjemmefra

Hos Havehandel.dk har du en god webshop, hvor du kan finde alt det du skal bruge til at forskønne dine udendørsarealer. Det gælder hvad enten du har et højbed i tankerne eller om det er fordi du har en hel indkørsel der skal have en masse grus.

Med til haven og de andre udendørsarealer hører det som oftest til at de er tale om nogle størrelsesmæssigt større indkøb der skal til. Det er derfor som regel nødvendigt at skulle finde en trailer der kan kobles på bilen, for at få det hele med hjem. Det er dog ikke nødvendigt her for du behøver ikke at betale i dyre domme for din levering og det kan derfor i de fleste tilfælde bedre betale sig for dig at bestille derhjemmefra.

En familiedrevet virksomhed

Martin fra Havehandel.dk er én af de to sønner der sammen med deres far Jens Peter driver virksomheden og webshoppen. Sønnerne har i første omgang sikret Jens Peters virksomhed en webshop der er brugervenlig og med grundighed har fået de informerende tekster der er behov for, når man køber ting man ikke handler til dagligt ellers.

Jens Peters viden fra tidligere erfaring og virksomhed har sikret at sønnerne har haft den rette information og du er derfor som kunde sikker på at du får den information der skal bruges i dine køb. Den gode konstellation af ejere er til din fordel og du kan let handle derhjemmefra og samtidig være sikker på at få fingrene i det du skal bruge til dine projekter.

Del artikel

Andre læser også