Allerede inden åbning: Flere tusinde har booket bord på Bouillon
Først København, så Aarhus og nu Odense – populær Bouillon-restaurant kommer til Fyn.
Præcis på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på Frederiksberg slår restauranten dørene op til stort spisested i den fynske hovedstad.
17. september åbner Bouillon således sin nye store restaurant i gennemrenoverede lokaler i Pariser Passagen.
Og det ser ud som om, fynboerne kommer til at elske Bouillon lige så højt som københavnerne og århusianerne.
For selv om restauranten endnu ikke er åbnet, er der allerede mange tusinde odenseanere, som har reserveret bord.
På åbningsdagen for Bouillon i Odense er det nøjagtigt et år siden, den første Bouillon åbnede på Frederiksberg i København og et halvt år siden, Aarhus fik sin Bouillon.
Sammenlagt har de to restauranter haft mere end 340.000 gæster.
Det svarer til, at gæsterne samlet kunne fylde Parken i København hele ni gange.
Bouillon-ejer og gastronomisk iværksætter Torben Klitbo forklarer om restauranten, at køkkenet er klassisk fransk som det, man kender fra bistroerne: rørt tatar, løgsuppe, andeconfit, steak frites, franske oste og klassiske desserter som chokolademousse og creme brulée.
Forskellen fra en bouillon til en bistro er prislejet.
Fordi Bouillon er stor og lagt an på, der kommer mange gæster igennem, kan priserne komme helt i bund.
Den billigste ret på kortet – en græskarsuppe – koster 19 kroner.