MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Allerede inden åbning: Flere tusinde har booket bord på Bouillon

Af Christina Frederiksen

Først København, så Aarhus og nu Odense – populær Bouillon-restaurant kommer til Fyn.

Præcis på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på Frederiksberg slår restauranten dørene op til stort spisested i den fynske hovedstad.

17. september åbner Bouillon således sin nye store restaurant i gennemrenoverede lokaler i Pariser Passagen.

Og det ser ud som om, fynboerne kommer til at elske Bouillon lige så højt som københavnerne og århusianerne.

For selv om restauranten endnu ikke er åbnet, er der allerede mange tusinde odenseanere, som har reserveret bord.  

På åbningsdagen for Bouillon i Odense er det nøjagtigt et år siden, den første Bouillon åbnede på Frederiksberg i København og et halvt år siden, Aarhus fik sin Bouillon.

Sammenlagt har de to restauranter haft mere end 340.000 gæster.

Det svarer til, at gæsterne samlet kunne fylde Parken i København hele ni gange. 

Bouillon-ejer og gastronomisk iværksætter Torben Klitbo forklarer om restauranten, at køkkenet er klassisk fransk som det, man kender fra bistroerne: rørt tatar, løgsuppe, andeconfit, steak frites, franske oste og klassiske desserter som chokolademousse og creme brulée.

Forskellen fra en bouillon til en bistro er prislejet.

Fordi Bouillon er stor og lagt an på, der kommer mange gæster igennem, kan priserne komme helt i bund.

Den billigste ret på kortet – en græskarsuppe – koster 19 kroner. 

Se mere og book bord på Bouillon i Odense her.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien