MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere veje spærres: Sådan kommer du ud til Tinderbox

Af Jens Erik Møller
Foto: Jonatan Nothlev.
Foto: Jonatan Nothlev.

Når byens største musikfestival – Tinderbox – løber af stablen, så kan det ikke undgås at smitte af på den trafikale situation.

Er du i bil – hvad enten du selv skal til Tusindårsskoven eller bare rundt i Odense – så lukkes Falen mellem Sanderumvej og Kløvermosevej for biler 28., 29. og 30. juni i tidsrummet kl. 11-04.

Der lukkes i begge retninger, hvilket også betyder, at der ved Dragebakken, Mågebakken og Nils Juels Allé er ind- og udkørselsforbud, undtaget er dog beboere i området.

Det vil fortsat være muligt for cyklister såvel som fodgængere at færdes på den nævnte strækning under Tinderrbox.

Shuttlebusser fra centrum til Tusindårsskoven

Skal du selv ud til Tinderbox, så kører der shuttlebusser fra Odense centrum og ud til festivalpladsen i Tusindårsskoven. De kører alle de tre festivaldage.

Du kan enten tage en bus mellem Odense Banegård Center og festivalpladsen eller som noget nyt i år tage en bus mellem Klingenberg (Odense centrum) og Tinderbox.

Bussen mellem Odense Banegård Center og Tinderbox har rutenummer 19, og den kører fra Plads H på bagsiden af Odense Banegård Center. Bussen fra Klingenberg har rutenummer 18. Begge shuttlebusser holder ved Tinderbox på Kløvermosevej (ringvejen) ved Falen.

Se køreplanen for shuttlebusserne her.

Du kan også benytte rute 40-44 og 130-132, der kører på Middelfartvej.

Særlige busbillitter

I forbindelse med Tinderbox tilbydes der to særlige eventbilletter, der gælder til alle busser i Odense Kommune. De kan købes i app’en FynBus Mobilbillet eller i FynBus´ webshop.

En billet gældende i 24 timer koster 20 kr. Du kan også vælge en 3-dagsbillet, som gælder fra festivalen starter til den slutter. Den koster 50 kr.

Du kan selvfølgelig også bruge det normale rejsekort samt alle billetter og kort, der normalt gælder i busser på Fyn.

Del artikel