Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flot gestus: Virksomhed tilbyder gratis cykler til sundhedspersonale i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen

”Et lille bidrag til den enorme indsats for at holde hjulene i gang”.

Sådan beskriver cykelabonnementsvirksomheden Swapfiets tilbuddet til sundhedspersonalet på hospitalerne i Danmarks fire største byer, hvor Swapfiets har butikker.

De tilbyder nemlig gratis cykel og service i to måneder som tak for indsatsen og som et bidrag til at gøre hverdagen lidt lettere i en svær tid.

Det skriver Swapfiets i en pressemeddelelse.

”Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden, hvor vi kan i øjeblikket. Vi vil gerne bidrage ved at give gratis cykler til alle lægerne, sygeplejerskerne og de andre sundhedsfaglige professioner, som lige nu gør så stor en indsats.

Vi har cykler nok – og vil opfordre al sundhedspersonale i København, Aarhus, Odense og Aalborg om at sige til – så kommer vi og leverer en cykel, som forhåbentlig kan få alting til at glide lidt lettere i en travl og vigtig hverdag,” siger Jonas Nygaard – landechef for Swapfiets i Danmark.

Hos Swapfiets i både Holland, Belgien og Tyskland stiller man ligeledes cykler til rådighed for sundhedspersonalet for at hjælpe, hvor man kan.

I Antwerpen i Belgien har Swapfiets allerede stillet 100 cykler til rådighed for hospitalet Ziekenhuis Netwerk, ligesom Swapfiets har lavet en aftale med sundhedspersonalet på hospitalet Radboudumc i Nijmegen, Holland.

Tilbuddet gælder alle sundhedsfaglige ansatte og arbejdspladser i København, Aalborg, Aarhus og Odense, hvor Swapfiets er tilstede og servicerer via udkørende mekanikere.

Cyklen bliver leveret gratis leveret på adressen – og er inkl. 2 måneders gratis abonnement samt fuld service, hvor en cykelmekaniker kører ud, hvis der opstår problemer i perioden.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

Del artikel

Andre læser også