MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flotte tal: Tinderbox tæt på at melde udsolgt

Af Jens Erik Møller
Foto: Jonatan Nothlev.
Foto: Jonatan Nothlev.

Hvis ikke du allerede har billet til Tinderbox, der finder sted i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni, så er det ved at være sidste chance.

Endagsbilletterne til torsdag, hvor hovednavnet er Depeche Mode, er for længst væk, men nu er det også ved at være slut med partoutbilletter, der giver adgang til alle festivaldage. Det skriver Tinderbox på sin hjemmeside.

Dermed nærmer Tinderbox sig udsolgt for anden gang på blot fire år

”Opbakningen bag årets program har været virkelig stor både fra pressen og gæsterne, der har taget rigtig godt imod hovednavnene og de mange nye elektroniske navne på Magicbox samt de nye tiltag med komikere og de tre 90er-navne, der skal underholde i det nye område Groovebox.

Men selvom ros i pressen og på de sociale medier er virkelig rart, så er det jo også vigtigt, at den samlede festivaloplevelse kan sælge billetter, og det har den virkelig kunnet i år,” skriver pressechef for Tinderbox, John Fogde, på festivalens hjemmeside.

Læs mere om det omfattende musikprogram her

Foruden ganske få partoutbillter er der også et begrænset antal endagsbilletter til både fredag og lørdag – billetter kan købes her

Del artikel

Seneste nyt