MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flying Superkids indtager Odense: Klar på ny lokation

Af Christina Frederiksen

Efter en flyvende start på sommerturnéen med 10 udsolgte shows i Aarhus, kommer Flying Superkids nu til Odense, hvor der venter fynboerne hele 5 shows.

I år vil det store telt med plads til 1000 gæster blive sat op på en helt ny lokation ved Social- og Sundhedsskolen i Odense SØ, hvor gæsterne kan se frem til vovede spring, akrobatik og energiske dansekoreografier.

SOSU-elever og ukrainere til forpremiere

Med den nye lokaktion og det lokale samarbejde med Social- og Sundhedsskolen i Odense, er 650 SOSU-elever inviteret til forpremiere på showet 10. juni kl. 13.00.

Sammen med en gruppe inviterede, ukrainske flygtningefamilier skal de opleve showet, inden det for alvor går løs.

– I år er vores showtelt sat op hos SOSU-skolen og som tak for lån af lokationen, har vi valgt at invitere skolens elever ind til en lille ekstra forpremiere.

Det virker oplagt at fylde vores showtelt med en masse glade elever, og der venter dem det helt store show, hvor de kan opleve, hvad vores gymnaster har trænet intenst på.

Og vi lover, at selvom vi har fået ny lokation, så kan gæsterne se frem til det velkendte og store set-up, som de kender, fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids.

20 nye gymnaster i truppen er med på turné for første gang

Flying Superkids har i år 60 gymnaster med på sommerturné, hvor en tredjedel af børnene er med som flying superkid for allerførste gang.

Hvert år sker der automatisk en udskiftning, og nye aspiranter kommer med i truppen, men corona-pausen betyder, at udskiftningen er ekstraordinær ved sommerens mange shows. Aldersspændet er fra 8 til 25 år, og det skaber helt nye dynamikker i truppen, der giver sommerens publikum en særlig oplevelse.

– Sammensætningen i år betyder, at charmen stiger markant. Der er masser af spring og akrobatik at se frem til, og så er der en helt særlig nerve blandt børnene, fordi kombinationen af corona-pausen og så mange nye gør, at de er ekstra spændte og gør sig ekstra umage.

Der er rigtig, rigtig mange grin at se frem til, og for alle os voksne omkring børnene er i år også noget ganske særligt, afslutter Lars Godbersen.

Køb billetter her.

Praktisk om Flying Superkids:

Hvad: Flying Superkids optræder i Odense
Hvor: Blangstedgårdsvej 6, 5220 Odense SØ

Del artikel

Andre læser også