Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyt dit liv til skønne Århus

Af Annoncør

Århus er en skøn by. Det er der mange, der siger. Det er rygtet, at folk smiler mere til hinanden i Århus. Hvis man tager derind, vil man opleve, at rygtet holder vand. Fremmede mennesker kommer hinanden mere ved i Århus. Måske er det fordi, at det er en mindre by end fx. København. Der er også et rigt kulturliv i byen, og masser af aktiviteter og tilbud. Nogle af de velkendte attraktioner er Aros, Den Gamle By, Moesgaard Museum, Spot Festival og mange andre kulturtilbud.

Et tilbagelænet liv

Der er masser at lave i Århus, og man kan også få det indtryk, at tingene går en smule mere langsomt. Det føles som et gadekryds af en storby og en landsby, for folk snakker faktisk med hinanden på gaden. Du kan trygt rykke din familie hertil, der er rigtig god stemning.

Lige uden for byen finder man Risskov og Den Permanente. Skov og strand er ikke længere væk end en ti minutters tur på cyklen. Der er altså rig mulighed for udflugter i solen, hvis ikke man er i humør til storbystemningen.

Storbystemning er der ellers i høj grad i indre Århus. Gå en tur i Latinerkvarteret, Øgaderne eller i havneområdet og snus stemningen ind. Det bliver man aldrig træt af. Der er hyggelige cafeer og restauranter i gaderne, og levende musik næsten hver dag. Århus er også kendt for at have mange værtshuse, og for den store unge befolkning kunne det tænkes, at dette er et plus. Det er en studieby, og der er fyldt med unge smilende mennesker.

En tryg base i moderne omgivelser

Udover de mange hyggelige og gamle gader i byen, så er der også lavet rigtig meget nybyggeri. Ved Århus Ø bugner gaderne med moderne familievenlige lejlighedskomplekser og rækkehuse.  Et stenkast fra vandet, og en spadseretur fra centrum, og med alle de moderne fordele ved nybyggeri – Århus Ø er et godt bud på et trygt lokalområde i moderne omgivelser.

Nyd om sommeren at kunne dyppe tæerne i havet lige uden for hoveddøren, eller at kunne vende hjem til et lunt hjem om vinteren, måske endda med elgulvvarme. Tænk bare på at lune tæerne op på badeværelsesgulvet efter en gåtur i snevejr. Det er ikke kompliceret at installere, det kræver blot at lægge varmekabler under fliserne.

Kom hjem til et lunt hjem, og hvil ud efter en lang dag. Kom hjem til skønne Århus.

Del artikel

Andre læser også