MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyt til Odense: Guide til en succesfuld boligsøgning

Af Annoncør

Der er gode muligheder for at finde en attraktiv bolig, hvis du planlægger at flytte til Odense. Se her, hvordan du forbedrer dine muligheder for at finde den helt rigtige bolig, når du planlægger at flytte til Fyns hovedstad.

Odense er den tredjestørste by i landet, men selvom der er mange indbyggere, er det ikke umuligt at finde en attraktiv bolig – og det kommer dig til gode, når du planlægger at flytte til Odense.

Annoncørbetalt indhold leveret af Nemadvokat

Herunder får du en række gode råd til, hvordan du får succes med din boligsøgning.

Alliér dig med en boligadvokat

En boligadvokat i Odense vil kunne hjælpe dig med at finde den rigtige bolig, og samtidig kan vedkommende stå for at forhandle med ejendomsmægleren, så du opnår så gode vilkår som muligt. Du er sikret de bedste betingelser i forbindelse med dit boligkøb, når du har en boligadvokat med på sidelinjen.

Det er væsentligt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren ikke er forpligtet til at videregive dig alle oplysninger om den bolig, du planlægger at købe. Det betyder, at der er god grund til at alliere dig med en boligadvokat, som kan varetage dine interesser.

Bosæt dig når letbanestrækningen

I disse år er der ved at blive opført en letbane i Odense, hvilket betyder, at den offentlige transport sikrer en bedre sammenhæng mellem bymidten og de øvrige områder i byen. Du kan derfor roligt bosætte dig uden for centrum, hvis blot du sikrer, at det er i nærheden af en letbanestation.

På den måde er du sikret, at du har hurtig og nem adgang til midtbyen, selvom du ikke har bosat dig i nærheden af centrum – og det øger dine muligheder for at finde en attraktiv bolig i et område, der med tiden vil udvikle sig til at være mere bynært.

Tag ud og kig på boliger i alternative områder

Selvom du ikke kan finde en bolig i det område, du gerne vil bo i, er der alligevel god mulighed for at finde en god bolig i et alternativt område. Det kan derfor betale sig at kigge på boliger i områder, som måske ikke er så attraktive ved første øjekast.

Odense undgår i disse år en stor forvandling, der har til formål at binde bydelene bedre sammen, end det tidligere har været tilfældet. Derfor kan du sagtens ende med at bo centralt, selvom du bosætter dig udenfor centrum. 

Byen har samtidig en størrelse, der gør, at du aldrig er langt fra skole, institutioner, uddannelsessteder og arbejdspladser. Selvom det er Danmarks tredjestørste by, er der ikke langt fra den ene ende af byen til den anden.

Del artikel

Andre læser også