Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyv direkte til sydens sol fra Odense: Flere flight only-billetter

Af Morten Hopballe

Drømmer du om solen, maden, vinen og temperamentet i Italien, og er du typen, der helst selv vil planlægge ferie, så er der godt nyt for dig. Gislev Rejser har nemlig øget antallet af flight only-billetter fra HCA Airport til Pisa, Napoli og Verona.

“Vi oplever, at efterspørgslen på flight only-billetter fra Odense er stigende. Det er selvfølgelig først og fremmest muligheden for selv at planlægge sin ferie, som mange er tiltrukket af. Derudover er HCA Airport attraktiv at rejse fra, da den er let tilgængelig med gratis parkering og let og nærværende service, som vores gæster sætter pris på,” siger Niels Ravn Eriksen, Kommerciel Chef hos Gislev Rejser, der har øget kapaciteten af flight only-billetter på deres charterafgange under konceptet Gislev Connect.

Nemt og hurtigt fra A til B

Gislev Connect er et tilbud til dem, som bare vil hurtigt, effektivt og sikkert fra A til B, og som ikke har brug for øvrige ydelser ude på destinationerne. Der er altså ikke tale om en egentlig ruteflyvning, som er regelmæssig flyvning med passagerfly på en fast rute, men derimod et tilbud om større fleksibilitet, når man selv kan planlægge sin rejse.

Med Gislev Connect kan man fra begyndelsen af april og helt indtil slutningen af oktober købe en flybilet på den i perioder ugentlige afgang til enten Pisa, Napoli eller Verona. Gislev Rejser regner med at sende i alt 7.000 -7.500 passagerer på ferie fra HCA Airport i denne sæson. Heraf forventer Gislev, at omkring 400-600 billetter vil blive solgt som Gislev Connect.

Håb om ruteflyvning fra Beldringe

I HCA Airport glæder man sig over initiativet med Gislev Connect og håber at se flere af den slags tilbud i fremtiden, så man på et tidspunkt kan have egentlig ruteflyvning fra Beldringe.

“Det er meget positivt, at efterspørgslen på flight only er stigende, og derfor er det fortsat vores ambition at tiltrække rutefly til HCA Airport og gerne i et samarbejde med charter- og rejsearrangører. Vi er meget glade for, at Gislev Rejser tilbyder de rejsende denne mulighed,” siger den nyudnævnte direktør i HCA Airport, Hans Okholm Vejrup, der officielt tiltræder stillingen den 1. august 2017.

Der vil være omkring 10-30 flight only-billetter til salg på afgangene til Pisa, Napoli og Verona.  Læs mere om Gislev Connect og book din rejse her: http://www.gislev-rejser.dk/flybilletter

Del artikel

Andre læser også