Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fodboldfest derhjemme: Fællessang fra Parken sendes på DR

Af Redaktionen

Elsker du alle de gode gamle fodboldsange?

Så skal du være med foran skærmen i morgen lørdag d. 13. juni, når DR sender fodboldfest Live fra Parken.

Lørdag var det planen, at Danmark skulle have spillet sin første EM-kamp til EM 2020 i Parken. Men grundet Corona er den fodboldfest nu skubbet frem til næste sommer.

Er du mest til ’Re-Sepp-ten’ med det fængende ’Vi er røde, vi er hvide’-omkvæd? Får ’En for alle’ de små hår til at rejse sig på dig? Eller er det ’Vi vil ha’ sejren i land’, som bringer dig i den helt rette fodboldstemning?

Lørdag aften får du chancen for at springe op af sofaen og kaste dig ud i fodboldskønsang. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Gåsehud med mange gode minder

Josefine Høgh og Tina Müller står klar på plænen i Parken i København, hvor de præsenterer højdepunkter fra Danmarks EM – og VM-slutrunder sammen med blandt andre Sepp Piontek, Thomas Gravesen og Flemming Povlsen.

Og de største danske fodboldhits bliver sunget af de originale kunstnere som Dodo, Annisette og Søren Poppe.

“Jeg glæder mig til at få gåsehud. Når man ser målene, eller bare siger 1986, 1992 eller 1998, så skaber det følelser hos folk.
Vi har alle vores egne minder og kan huske, hvad vi lavede lige præcis dén dag, en bestemt kamp blev spillet,” siger Tina Müller til DR
’Fællessang i Parken – vores fodboldhistorie’ bliver sendt på DR1 lørdag klokken 20.00, ligesom det kan ses dagen efter igen klokken 12.00 på DR1 samt på DRTV efterfølgende.

Del artikel

Andre læser også