ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fodboldfest i Odense: Her kan du følge Danmarks VM-skæbne

Af Redaktionen

Nu skal det danske fodboldlandsholds VM-skæbne snart afgøres. Lørdag den 11. og tirsdag den 14. november støder Irland og Danmark sammen i to nervepirrende playoff-kampe, der afgør, hvem af de to der kvalificerer sig til VM i Rusland i sommeren 2018.

Hvis du ikke har været så heldig at få billetter til kampene – eller hellere vil se fodbold på et værtshus sammen med vennerne – er der rig mulighed for at opleve kampen på en af Odenses pubber.

Roliganpakke på Old Irish Pub

På Old Irish Pub i Vintapperstræde vil du opleve ægte irsk fodboldstemning i det gamle bindingsværkshus. Her har de linet op med masser af storskærme, og der bliver næsten med garanti fuldt hus. Heldigvis har du mulighed for at bestille bord, hvis du tilkøber en Rooliganpakke, der indeholder alt, hvad en sulten og tørstig roligan har brug for.

Pakken består af én flaske Smirnoff eller Morgan Rom med vand eller RedBull, 10 shots, tre poser chips og to kander øl og koster 999 kr.

”Danmark mod Irland, det bliver jo ikke mere perfekt for os på den Irske. Vi har de helt ideelle lokaler til en rigtig dansk-irsk fodboldsfest. Vi åbner allerede klokken 12, hvor vi inviterer på Guinness og god fadøl, og så fester vi hele dagen med danske og irske flag i det røde bindingsværkshus,” siger Kasper Toft Jørgensen, PR-ansvarlig for Old Irish Pub.

Kom tidligt på Ryan’s

Også på Ryan’s of Odense på Fisketorvet garanterer de fodboldfest i ægte irske omgivelser sammen med andre fodboldfans. I anledningen af playoff-kampene har Ryan’s tilbud på udvalgte fad- og flaskeøl, og hvis du kommer i god tid, kan du også være med i konkurrencen om fede præmier fra Carlsberg.

Og lige som på Old Irish forventer de fuldt hus:

”Kom i god tid. Pubben kommer til at være pakket med mennesker, så man skal ikke komme 10 minutter før kampen og forvente at finde en plads,” skriver de på deres Facebook-side.

Hvis du ikke vil varme op til kampene på tom mave, kan du blandt andet sætte tænderne i Ryan’s saftig Beef Curry Roast med mangochutney eller en klassisk Fish n’ Chips fra det irske køkken.

Ud over Old Irish og Ryan’s kan du også se kampen på Kick Off i Overgade og på Restaurant Målet i Jernbanegade.

Begge playoff-kampe spilles kl. 20.45.

Del artikel