MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fodboldfest på søndag: Carlsberg takker af med gratis øl

Af Michael Qureshi

Når næste Superliga sæson fløjtes i gang i juli, så bliver det med et nyt navn på OB-trøjerne.

I efteråret stod det klart, at OB får Royal Unibrew som hovedsponsor og Albani på trøjerne, og dermed er det slut med Carlsberg efter 17 år.

Oprindelig udløb sponsorkontrakten med Carlsberg først i 2020, men parterne blev enige om at stoppe samarbejdet før tid. Dog uden den store offentlige tvist eller smækkede døre.

Derfor kalder Carlsberg også til fodboldfest på søndag, hvor OB spiller hjemme mod AGF. Det bliver en farvelfest fra Carlsbergs side og til lejligheden serveres der gratis øl.

Fanfest uden for stadion

Det er faktisk ikke kun dem, der har billetter til selve kampen inde på EWII Park på søndag, som kan nyde godt af de gratis øl. For det er en såkaldt fanfest som holdes uden for OBs hjemmebane, og fra klokken 16.00 kan man komme forbi til en tår øl og underholdning.

Carlsberg giver en gratis øl eller vand, og så der er DJ, bordfodbold, Carlsberg piger og en masse anden fodboldhygge før selve kampen spilles inde på stadion.

Omkring skillevejen med Carlsberg siger direktør i Odense Sport & Event Ole Bang Nielsen;

“Vi har haft 16 fantastiske år sammen, og de er – og har altid været – en særdeles professionel samarbejdspartner. Der er ingen tvivl om, at vi har lært rigtig meget af Carlsberg igennem årene.”

Glæder sig til samarbejde med ny hovedsponsor

OB hilser samtidig Royal Unibrew velkommen til et spirende samarbejde.

“Vi er naturligvis begejstrede for aftalen med Royal Unibrew. Det er en attraktiv aftale, som går hånd i hånd med vores ønske om at samle klubben og byen og vise vores stærke tilknytning til Odense – en holdning, som vi ved, at Albani deler. Vi er sikre på, at vi sammen med Royal Unibrew kan fortsætte den udvikling, OB er i gang med,” siger Ole Bang Nielsen.

Albani er ejet af Royal Unibrew, som altså helt formelt er hovedsponsoren. OB og Royal Unibrew har lavet en aftale, der løber frem til 31. maj 2023.

Del artikel