MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første gang i Odense: Populært kvindeløb kommer til byen

Af Morten Hopballe

Er du vild med at løbe, så er der her en god nyhed, som også kan bruges som løftestang for et aktivt nytårsfortsæt.

Odense er nemlig ny by på landkortet, når det populære og traditionsrige motionsløb Femina Kvindeløb til maj og juni 2018 tager på Danmarksturné.

Odense er den eneste nye by på programmet for den 19. udgave af det store, årlige Femina Kvindeløb, hvor der samlet set forventes 16.000 deltagere i Herning, Aarhus, Aalborg, Haderslev, Esbjerg, Slagelse, København og altså Odense.

Et hyggeligt afbræk

I 2017-udgaven af løbet blev alle billetter revet væk med over 14.000 løbeglade deltagere, og Camilla Kjems, chefredaktør for Femina, forventer, at det populære løb i 2018 runder 16.000 deltagere i de nu otte byer rundt om i hele landet:

“Det er fantastisk at have Odense på kortet, så Femina Kvindeløb nu dækker hele landet. For det betyder jo, at endnu flere kvinder får mulighed for at deltage og opleve den fantastiske energi, der er til løbet,” siger Camilla Kjems og tilføjer:

Kommer til Odense i maj

“Vi kan tydeligt se, at det her løb rammer lige ned i et stort behov for at være i nuet, trække stikket og nyde samværet. Og det er jo lige det, Femina Kvindeløb handler om, nemlig at få et hyggeligt afbræk og et kick med masser af smil over hele linjen, og hvor det ikke ‘bare’ handler om at komme hurtigst frem.”

2018-versionen af Femina Kvindeløb indledes mandag 14. maj i Herning, rammer Odense torsdag 24. maj og slutter tirsdag 5. juni i Slagelse. De kvindelige deltagere kan vælge at gå 5 km eller løbe 10 eller 15 km.

Du kan læse mere om Femina Kvindeløb her.

Del artikel

Andre læser også