MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første hovednavn offentliggjort: Swedish House Mafia gendannes på Tinderbox

Af Simone Vestergaard

Den svenske stjernetrio er bekræftet som første hovednavn til næste års Tinderbox festival.

Efterspørgslen på første annoncering fra Tinderbox har været enorm, og tålmodigheden belønnes nu med afsløringen af verdens største elektroniske navn som hovednavn på femte udgave af den fynske festival.

I oktober måned annoncerede Steve Angello, Axwell og Sebastian Ingrosso, at de i 2019 ville tage på deres første turné under navnet Swedish House Mafia i seks år.

De tre svenskere har haft stor succes med deres album, ”Until One” og ”Until Now”, men det var på scenen, at de blev megastjerner.

Verdens største elektroniske navn

De har været hovednavn på de største festivaler i verden, og når deres comebackturné starter til maj, sker det med tre shows i Stockholms Tele2 Arena, hvor der er udsolgt med 40.000 publikummer hver aften.

En klar understregelse af deres status som det største dj-navn scenen har set, og det er sensationelt, at de har valgt at lægge vejen forbi Odense til sommer.

“Rygterne har længe summet om, at Swedish House Mafia skulle være på vej til Odense, og vi er vanvittig stolte over nu at kunne bekræfte, at verdens største elektroniske navn rammer Tusindårsskoven til sommer.

De tre svenskere har tidligere spillet på Tinderbox under egne navne, men det er noget helt særligt at kunne præsentere deres længeventede comeback som Swedish House Mafia,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Med annonceringen af Swedish House Mafia er startskuddet lydt for offentliggørelserne til næste års festival. Det er dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, så i morgen torsdag kl. 10.00 offentliggøres yderligere otte navne til Tinderbox 2019.

Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene d. 27.-29. juni 2019, og billetter kan købes via Tinderbox.dk fra fredag d. 30. november kl. 10.00.

Del artikel