Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første spadestik med Hjalmer-koncert: Her kommer ny spændende bydel i Odense

Af Michael Qureshi
Visualisering: A. Enggaard
Visualisering: A. Enggaard

På den gamle slagterigrund på Rugårdsvej i Odense skal entreprenør- og byudviklingsvirksomhed A. Enggaard med pensionsselskabet PKA som medinvestor over de kommede år opføre en ny bydel med boliger, grønne gård- og opholdsrum og parkeringsfaciliteter.

Første spadestik bliver taget den 18. august, og i den forbindelse inviterer parterne i samarbejde med eventhuset Slagteriet til et arrangement, der blandt andet byder på et musikalsk indslag med den populære sanger og sangskriver, Hjalmer.

 Snart påbegyndes et større byudviklingprojekt nær Odense bymidte, Kongens Have og Odense Banegård.

Ny bydel med 413 nye boliger

Den 18. august går entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard for første gang i jorden på den vestlige del af den gamle slagterigrund på Rugårdsvej, der skal danne rammen om en ny bydel med 413 nye boliger, grønne gård- og opholdsrum samt en mindre underliggende p-kælder. Pensionsselskabet PKA er medinvestor på projektet.

Vi ser meget frem til at påbegynde udviklingen af dette attraktive område i Odense og ikke mindst til at bidrage til den positive byudvikling, som byen gennemgår i disse år.

Projektet bliver vores første i Odense, men vores klare ambition er, at vi skal engagere os yderligere i byudviklingsprojekter i byen fremadrettet, hvilket også er blandt de primære årsager til, at vi for få år siden etablerede afdeling i Syddanmark,” fortæller adm. direktør for A. Enggaard, Asger Enggaard, der suppleres af ejendomschef i PKA Nikolaj Stampe:

“Der er tale om et utroligt attraktivt område især i kraft af den centrale placering tæt på både Odense Banegård, Kongens Have og Odense City.

PKA har allerede investeret i nærområdet, herunder senest i den nyopførte boligejendom på den gamle Falck-grund, og helt generelt ser vi store perspektiver i Odense, der udvikler sig rigtig interessant.”

Intim Hjalmer-koncert og helstegt pattegris

Da projektet er A. Enggaards første i Odense, har man besluttet sig for at gøre noget ekstra ud af første spadestik.

I den forbindelse har A. Enggaard allieret sig med eventhuset Slagteriet, der har til huse i en af grundens fredede bygninger, om en event, der foruden mad og drikke samt de traditionelle første spadestiktaler, byder på et musikalsk indslag med den populære Odense-sanger Hjalmer Larsen:

“Vi inviterer – i det omfang, som det forsamlingsforbuddet tillader – til en helt særligt første spadestik-begivenhed med et musikalsk indslag i absolut topklasse i form af Hjalmer.

Tilmelding foregår via Slagteriet.com efter først til mølle-princippet.

Vær opmærksom på, at vi som følge at coronarestriktionerne og sundshedmyndighederne anbefalinger desværre kun kan byde velkommen til et begrænset antal gæster,” siger Julian Lægaard, der er medejer af Slagteriet.

Begivenheden finder sted fra kl. 14 til kl. 17, hvor der bliver serveret helstegt pattegris og brunsviger til dessert. Derudover vil der også være en konkurrence, hvor de fremmødte får mulighed for at komme med deres bud på, hvad den nye bydel skal hedde.

Hvad: Første Spadestik til ny bydel på den gamle slagterigrund
Hvor: Rugårdsvej 5, 5000 Odense
Hvornår: Tirsdag d. 18. august kl. 14-17
Man skal tilmelde sig – det kan du gøre lige her

Del artikel

Andre læser også