Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første spadestik taget i dag: Her kommer 247 nye boliger og motionscenter

Af Redaktionen
Illustration: Barfoed Group
Illustration: Barfoed Group

Munkebjerg Park ser ud til at blive et af de største nybyggeri-projekter lige uden for det centrale Odense.

Første spadestik blev i dag taget til tredje fase af byggeriet, som bliver på 17.000 kvadratmeter bebyggelse. Det kommer til at rumme 247 nye studie- og seniorboliger, et motionscenter samt nye erhvervslejemål til en samlet værdi af 400 mio. kr.

Det er Barfoed Group som fortsætter med at bygge til i det spændende område, som er ved at afslutte byggeriet af 145 nye boliger i Munkebjerg Park.

De supplerer de første 188 boliger, der stod klar i 2010.

“Vi glæder os til at komme i gang med næste etape. Det er med de nye boliger muligt at servicere alle typer lejere, da vi har mange forskellige størrelser fra en 1-værelses studiebolig til de store Penthouselejligheder med gaspejse,” siger koncerndirektør Frederik Barfoed i en pressemeddelelse.

Illustration: Barfoed Group

M-tower i 10 etager

Centralt i Munkebjerg Park bygger man M-tower i ti etager, der kommer til at huse boliger øverst og træningscenter samt børnehave og vuggestue i stueplan med facade ud mod alléen og parkområdet.

Her får flere af lejlighederne adgang til et smukt orangeri på toppen af bygningen, hvor der bliver god udsigt over Odense.

“Glæden ved at skabe en ny bydel bliver endnu mere fuldendt, når vi også får Munkebjerg Business Park integreret i området. Vi får på den måde skabt arbejdspladser i nærområdet, en flot dagligvarebutik og nu også træningscenter og børnehave/vuggestue,” forklarer Frederik Barfoed.

Del artikel

Andre læser også