MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fokus på fynsk: Så er der vinterjazz

Af Christina Frederiksen

Nu er det tid til Vinterjazz igen, og traditionen tro er Frølageret med til at lukke jazzen og publikum ind i varmen.

I år sætter Frølageret fokus på lokale jazzartister med tre koncerter, der byder på noget for enhver smag!

Musikfans, der følger den fynske musikscene, er næppe i tvivl om, at det kunstneriske niveau er af international klasse, så det vælger Frølageret i år at fremhæve under Vinterjazz med et fokus på- og udgangspunkt i en række lokale kunstnere.

Koncerterne finder sted 23., 25. og 26. februar.

Se mere information ved at klikke på linksene herunder.

Bøttiger & Christensen

Duoen Bøttiger & Christensen er et godt eksempel på, at der trods alt er kommet noget godt ud af corona-nedlukningerne:

Musikerne Andreas Bøttiger og Casper Christensen kender hinanden fra konservatoriet i Odense, og har tidligere spillet sammen i flere forskellige sammenhænge.

Under nedlukningen besluttede de at mødes og dyrke den musikalske tosomhed i den nye duo “Bøttiger & Christensen”. Mødet har allerede affødt det anmelderroste debutalbum “Stardust”, som du naturligvis vil kunne købe på vinyl i forbindelse med koncerten på Frølageret.

Lyt til en smagsprøve på albummet her. 

Køb din billet her.

Haletudserne

Det er aldrig for tidligt, at begynde at høre jazz! Septetten Haletudserne fra Odense er blandt landets bedste til at formidle jazzens mange, legesyge udtryk, så både børn og voksne kan være med. Ved koncerten på Frølageret kommer musikken f.eks rundt om både swing, groves, free, bossa og ballader.

Billetter kan købes her.

Neue Winde

En ’to i en’-jazzoplevelse ud over det sædvanlige: 

Et dansk-tysk musikalsk udvekslingsprojekt, initieret og drevet af lokale jazztrommeslager Anders Mogensen, to konstellationer med hver deres personlige bud på jazzen i Europa anno 2023:

Hans Ulrik/Anders Mogensen Quartet with Pablo Held

En helt ny superkvartet, med den internationalt anerkendte, danske saxofonist Hans Ulrik i front sammen med den tyske klaverekvilibrist Pablo Held, imens rytmesektionen består af to ligeledes anerkendte musikere, som begge strækker deres rødder til Fyn og omegn – Anders Mogensen på trommer og Andreas Lang på bas.

Fosterchild

Andet band, der spiller denne aften under overskriften “Neue Winde” er en vaskeægte supergruppe, hvis medlemmer er en central del af den europæiske jazzscene. Musikken er en intens og magtfuld jazzoplevelse med groove, dynamik og blander i en unik form en sensitiv ømhed med en europæisk tilgang til jazzen.

Køb din billet her.

Del artikel

Andre læser også