Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For 28. år i træk: Stig Rossen synger julen ind

Af Christina Frederiksen

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2022, hvor Stig for 28. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning, og i Odense er det traditionsrige juleshow atter at finde i Odeon.

I år bliver det søndag den 4. december kl. 15.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt.

Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra? 

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist og hele det trofaste julehold.

Danske julesange i fokus

Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits.

Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum. 

Årets gæstesolist er Andrea Lykke Oehlenschlæger, som for nyligt er blevet rost for sin fantastiske præstation i musicalen The Bodyguard. 

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

KØB BILLET HER

Hvad: Stig Rossen synger Årets Julekoncert

Hvor: ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Hvornår: 4. december kl. 15

Del artikel

Andre læser også