Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For andet år i træk: Odense-café vinder prisen som årets veganske spisested

Af Redaktionen
Foto: Café Kosmos
Foto: Café Kosmos

Den grønne bølge er over Odense

For andet år i træk har Odenses eneste 100% veganske og økologiske cafe i Lottrups Gård, Café Kosmos, vundet prisen for at være årets veganske spisested i Danmark.

Café Kosmos har vundet prisen for deres engagement med bæredygtighed og kvalitet i madlavningen og for at skubbe på den grønne udvikling i Odense.

Det har cafeens gæster og andre fans nu anerkendt ved afstemning, der har givet Café Kosmos titlen som årets veganske spisested.

Det skriver Café Kosmos i en pressemeddelelse.

Titlen fik de overrakt i lørdags ved den endelige kåring, der fandt sted i København, og som er arrangeret af Danmarks Veganske Forening.

‘Årets Veganske Priser’ er en kåring af veganske initiativer, der blomster frem i Danmark og som involverer flere kategorier med alt fra Årets veganske ildsjæl til Årets veganske instagrammer.

Foto: Cafe Kosmos

Eneste helt veganske sted

Café Kosmos var nomineret i kategorien Årets veganske spisested sammen med andre veganske spisesteder udenfor København.

Café Kosmos er det eneste helt veganske og økologiske spisested i Odense, og snart kan caféen fejre sin 3 års fødselsdag.

Det går godt, og indehaverne af caféen mærker i den grad efterspørgslen på det plantebaserede mad.

Sammen med titlen som Årets veganske spisested for andet år i træk tyder noget på, at den grønne bølge nu er ved at skylle ind over Odense.

Del artikel

Andre læser også