Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For meget besvær med julemad og mandelgave?

Af Redaktionen

På ydersiden er julen fyldt med en masse glæde og samvær. Den er rosenrød og ser meget idyllisk ud. På indersiden er det for mange sådan at den er stressende og fyldt med en masse frustrerende følelser. Synes du at det er for meget besvær med alt den julemad der skal laves og alle de gaver der skal sørges for? Julen er en dyr affære både på tid og penge, og det kan være hårdt for nogle.

Når december måned nærmer sig, tænker du så på måder du kan gøre julen nemmere på? Julen er ikke lige nem for alle. Og alle de ting der skal nås, kan være rod til stress og bekymringer. Julen gør os ikke kun begrænsede på tid i nogle tilfælde, men kan også presse os på økonomien. Julen betyder noget forskelligt for os hver især, og er unik på den måde. Alligevel bør julen være en tid hvor man er sammen med sine nærmeste, og hvor man kan lade sig fylde af glade følelser.

Der er mange ting du kan gøre for at gøre julen nemmere for dig selv. Det handler i sidste ende om at tage beslutninger som gavner dig, og som kan gøre at du er fri for nogle af de svære følelser så der er plads til de gode. Er det ting som fx alle småtingene ind imellem som stresser dig, fx når man skal finde en mandelgave eller lige huske pakkelegsgaver.

Få løst opgaverne udefra for at spare besværet

Hvis du er en af dem som synes at julen til tider kan blive stressende, er det måske relevant at finde måder i juletiden hvorpå du kan få mere tid til overs. Er du ikke typen som er vild med at at i køkkenet hele dagen for at kokkerere julemad til gæsterne, så kunne i måske være interesseret i at tage ud og spise julemaden.

Til diverse julefrokoster og andre julearrangementer, kan i støtte de lokale restauranter ved at gå ud og få julemad. På den måde sparer du tid og bekymringer og kan nyde mere af den tid du har sammen med menneskerne i dit liv. Desuden støtter du din bys restauranter, der heller end gerne levere lækker mad til dig.

Hvis I gerne vil have lækkert mad men i vante lokaler, så kan det måske være en idé at bestille mad udefra og bringe til arrangementet. Det kan også spare dig for tid og de sædvanlige frustrerende følelser. På den måde kan julen måske blive bare en smule mindre stressende.

Genbrugsgaver for dig der vil være mere økonomisk

For dig som synes at der bruges for mange penge på julen, kan det være en idé at købe genbrugsgaver. Det er efterhånden blevet mere og mere populært, og udvalget af gode genbrugsvarer stiger i takt med at der er flere kunder på dette marked.

Med genbrugsgaver kan du også give mere personlige og sjove gaver til dem du holder af, uden at din bankkonto skal rippes fuldstændig. Genbrug er desuden også en god måde at bidrage til en mere miljøvenlig jul, hvor man mindsker et utrolig højt forbrug.

Del artikel

Andre læser også