MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Foråret kalder på ude liv og fliserens

Af Annoncør

Foråret kalder på ude liv og fliserens

Foråret lokker os udenfor med sine mange lyse og lune timer. Haven har været i vinterhi, men mos og alger har groet fint. Terrassen bliver ikke rigtig før den har fået en ordentlig fliserens. Få hjælp til fliserens i Odense, eller gør det selv. Den hurtigste og mest effektive metode er naturligvis at få hjælp til det. så er det gjort og du kan bruge tiden på alt det andet der skal gøres i haven.

Rens selv dine fliser

Det kan godt lade sig gøre selv at rense sine fliser. Her får du et par nemme tips til hvordan du skal bærer dig ad.

  • Fej fliserne grundigt. Allerførst skal du feje fliserne grundigt med en stiv kost. På den måde får du alt skidt væk, men du får også det løse mos og alger væk i samme ombæring.
  • Brug rigeligt med eddike. Lav en blanding af vand og eddike. Spar ikke på eddiken. Eddike er ikke giftigt og skader ikke naturen. Skur terrassen grundigt og gentagende gange. Lad det hele tørre op.
  • Lad det hele tørre og fej igen. Når terrassen igen er tør, måske først den følgende dag, kan du med den stive kost feje terrassen helt ren og fin.
  • Gentag processen hvis det er nødvendigt. Er algerne ekstra genstridige og ikke helt væk efter første tur, så må du på den igen. Du behøver naturligvis ikke tage hele terrassen igen, men bare de områder der ikke blev pæne i første omgang.

Højtryksspuler er også en mulighed

Der er ikke noget der hedder snyd, når det kommer til fliserens, så længe du ikke bruger farlig kemi. En højtryksspuler kan også klarer ærterne. Det kan godt være at du lige som med metoden ovenfor, skal gentage spulingen over et par dage.

Terrassen er havens hjerte

Måske synes du der er meget besvær ved fliserens. Men, du skal overveje hvor meget tid du egentlig bruger på din terrasse. Alle de små pauser i løbet af havearbejdet, bliver ofte holdt på terrassen. Sommerens kaffepauser og hyggelige ude aftner bliver også holdt på terrassen. Terrassen er havens hjerte og derfor skal du rense fliserne og sørge for at terrassen altid er pæn, ren og hyggelig. Rens fliserne grundigt og pynt op med krukker fulde af blomster og nyd havens hjerte, hele sommeren igennem.

Del artikel

Andre læser også