Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordele ved videoproduktion

Af Redaktionen

Forskellige fordele ved videoproduktion til din markedsføring

 Forbrugerne bruger forsat mere og mere tid online, særligt deres mobile enheder, hvor der bliver browset igennem feedet på de forskellige sociale kanaler. Men i takt med at forbrugerne er online, så stiller det også særlige krav til virksomhedernes annoncering ift. at adskille sig fra mængden, og fange brugernes interesse i de få sekunder der er fokus på afsenderen. Til dette formål er professionel videoproduktion i København, en attraktiv mulighed ift. at adskille sig fra konkurrenterne.

Studier af brugernes online adfærd viser, at du med film som det kreative materiale i din marketing, har mere end 6 gange så stor mulighed for blikfang på de sociale medier som Facebook & Instagram. Det er en vigtig faktor, når et handler om at få kommunikeret sit budskab, og ikke blot risikere at målgruppen scroller videre i farten med alle de ”nyheder” som vi præsenteres for.

Overordnet er der særligt 2 kategorier af videomateriale som er meget brugt for tiden, video til brug i content og annoncering online samt video til at give en bedre oplevelse op hjemmesiden og evt. forklaring samt fremvisning af produkt og/eller løsning.

Begge områder er vigtige ift. den visuelle løsning ift. at. fastholde og optimere konverteringsrate, alligevel er formålet og måden hvorpå videoproduktionen skal skrues sammen vidt forskellige.

Disse ting skal du overveje inden du producere din næste film

Skal videomaterialet bruges på de sociale medier som en del af markedsføringen, så er særligt længde og materialets start og blikfangs-effekt altafgørende for den succes materialet vil have online. Flere af mediekanalerne vurderer nemlig relevansen af dit materiale ud fra, hvor stor en andel af filmen som er blev set, og altså med andre ord hvor hurtigt folk ”hopper fra”.

Flere eksperter udtaler i denne sammenhæng, at den optimale videolængde til kanaler såsom Facebook & Instagram ligger på omkring 15 sekunder. Ved at holde dig indenfor denne ramme, så sikre du at få de bedst mulige forudsætninger for en høj relevansscore på materialet, og herigennem større distribution af materialet.

Samtidigt ved vi ud fra brugernes adfærd online, at de første 1-2 sekunder er de absolut vigtigste ift. overhovedet at fange brugernes interesse for din video lykkes det ikke at vække en nysgerrighed eller interesse helt i starten, så er modtageren klikket videre inden at filmen overhovedet er kommet i gang.

Mulighederne er mange for at opnå succes med materialet, men flere gør brug af hurtige bevægelser eller sceneskift i netop den første del af filmene. Ved at samarbejde med et professionelt bureau omkring videoproduktion i København, så sikre du dig også at de har gjort sig en række erfaringer tidligere ift. hvad der virker bedst til netop din videoopgave.

Fordele ved at bruge et eksternt firma med erfaringer indenfor video

Når du vælger at hyre et eksternt firma til at lave din video, så er det ikke kun selve kameramanden og udstyret at du får adgang til og skal udnytte. Derimod får du mulighed for at sparre og trække på udbyderens erfaring indenfor video, hvilket skal bruges til at udfordre de ideer du selv har for videoproduktionen og det endelige resultat. Det bedste materiale opstår typisk, når du lykkes med at lave et teknisk godt produkt, men særligt når materialet er unikt og adskiller sig fra hvad modtageren er ”vant til at se”. Derfor er videoproduktion i København spændende, og der er aldrig en formel på hvad den rigtige løsning er for netop dig.

Del artikel

Andre læser også