Fordele ved videoproduktion

Skrevet af: Redaktionen

Forskellige fordele ved videoproduktion til din markedsføring

 Forbrugerne bruger forsat mere og mere tid online, særligt deres mobile enheder, hvor der bliver browset igennem feedet på de forskellige sociale kanaler. Men i takt med at forbrugerne er online, så stiller det også særlige krav til virksomhedernes annoncering ift. at adskille sig fra mængden, og fange brugernes interesse i de få sekunder der er fokus på afsenderen. Til dette formål er professionel videoproduktion i København, en attraktiv mulighed ift. at adskille sig fra konkurrenterne.

Studier af brugernes online adfærd viser, at du med film som det kreative materiale i din marketing, har mere end 6 gange så stor mulighed for blikfang på de sociale medier som Facebook & Instagram. Det er en vigtig faktor, når et handler om at få kommunikeret sit budskab, og ikke blot risikere at målgruppen scroller videre i farten med alle de ”nyheder” som vi præsenteres for.

Overordnet er der særligt 2 kategorier af videomateriale som er meget brugt for tiden, video til brug i content og annoncering online samt video til at give en bedre oplevelse op hjemmesiden og evt. forklaring samt fremvisning af produkt og/eller løsning.

Begge områder er vigtige ift. den visuelle løsning ift. at. fastholde og optimere konverteringsrate, alligevel er formålet og måden hvorpå videoproduktionen skal skrues sammen vidt forskellige.

Disse ting skal du overveje inden du producere din næste film

Skal videomaterialet bruges på de sociale medier som en del af markedsføringen, så er særligt længde og materialets start og blikfangs-effekt altafgørende for den succes materialet vil have online. Flere af mediekanalerne vurderer nemlig relevansen af dit materiale ud fra, hvor stor en andel af filmen som er blev set, og altså med andre ord hvor hurtigt folk ”hopper fra”.

Flere eksperter udtaler i denne sammenhæng, at den optimale videolængde til kanaler såsom Facebook & Instagram ligger på omkring 15 sekunder. Ved at holde dig indenfor denne ramme, så sikre du at få de bedst mulige forudsætninger for en høj relevansscore på materialet, og herigennem større distribution af materialet.

Samtidigt ved vi ud fra brugernes adfærd online, at de første 1-2 sekunder er de absolut vigtigste ift. overhovedet at fange brugernes interesse for din video lykkes det ikke at vække en nysgerrighed eller interesse helt i starten, så er modtageren klikket videre inden at filmen overhovedet er kommet i gang.

Mulighederne er mange for at opnå succes med materialet, men flere gør brug af hurtige bevægelser eller sceneskift i netop den første del af filmene. Ved at samarbejde med et professionelt bureau omkring videoproduktion i København, så sikre du dig også at de har gjort sig en række erfaringer tidligere ift. hvad der virker bedst til netop din videoopgave.

Fordele ved at bruge et eksternt firma med erfaringer indenfor video

Når du vælger at hyre et eksternt firma til at lave din video, så er det ikke kun selve kameramanden og udstyret at du får adgang til og skal udnytte. Derimod får du mulighed for at sparre og trække på udbyderens erfaring indenfor video, hvilket skal bruges til at udfordre de ideer du selv har for videoproduktionen og det endelige resultat. Det bedste materiale opstår typisk, når du lykkes med at lave et teknisk godt produkt, men særligt når materialet er unikt og adskiller sig fra hvad modtageren er ”vant til at se”. Derfor er videoproduktion i København spændende, og der er aldrig en formel på hvad den rigtige løsning er for netop dig.

Kæmpe chok: Gourmetrestaurant i Odense er begæret konkurs

Skrevet af: Michael Qureshi
The Balcony.
The Balcony.

Den prisvindende gourmetrestaurant The Balcony er erklæret konkurs.

Det bekræfter en af medejerne over for Fyens Stiftstidende. Corona-krisen har været for hård for den populære restaurant i Vestergade.

“Det har været rigtig svært for os at holde den kørende under coronakrisen. Og det blev ikke nemmere, da festivalen Tinderbox også blev aflyst,” siger daglig leder og tidligere medejer Emil Rasoulinia til Fyens.

Han vil ikke komme konkret ind på, om andre har begæret restauranten konkurs eller man selv har valgt at gå den tunge vej.

Odenses bedste restaurant ifølge eksperter

The Balcony har de seneste år været regnet som Odenses bedste restaurant af bl.a. den anerkendte spiseguide White Guide.

Man havde faktisk The Balcony med på bruttolisten, da man senest i februar spekulerede i, om Fyn ville få den første Michelin-stjerne.

Balcony slog dørene op i april 2016, og formåede siden at overraske gæsterne med kreative og velsmagende gourmetretter.

Man har også vundet flere priser ved World Luxury Restaurant Awards, som kaldes for hotel- og restaurationsverdenens svar på Oscaruddelingen.

Opdateres

Vil åbne to steder: Kæmpe restaurantkæde retter blikket mod Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR/Madklubben
Foto: PR/Madklubben

En af Danmarks mest fremadstormende restaurantkæder har nu blikket stift rettet mod Odense.

Der er tale om Madklubben, der med deres tre retter for 250 kr. koncept har etableret sig stærkt i København.

Madklubben har mere end 16 restauranter i landet, og derudover har de udvidet med en række nye koncepter såsom pizzarestauranten Frankies.

Nu kan vi se frem til at nyde godt af begge koncepter i Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende, som har talt med restaurantkædens direktør Anders Aagard.

Kigger på lokaler i Odense

Han var i sidste uge i Odense for at kigge på lokaler.

“Der er nogle interessante lejemål i byen, vi kigger på, og det er steder, som ikke er restaurant i dag, og som derfor skal udvikles. Blandt andet har vi kigget på det gamle bank-domicil på Flakhaven, som dog nok er for dyr for os.

Men vi har også kigget på den flotte gamle bygning på Mageløs, som Nykredit flytter fra, og hvor man kunne lave en stor, flot restaurant,” siger Anders Aagaard til Fyens Stiftstidende.

Forskellige stilarter

Konceptet Madklubben tilbyder ganske enkelt fremragende mad til fornuftige penge. Kæden blev stiftet af Anders Aagaard tilbage i 2007, og i dag har kæden mere end 15 restauranter alene i København.

På landsplan har man åbnet i Aarhus og i Esbjerg og totalt er kæden oppe på 25 restauranter i Danmark.

Kædens restauranter er vidt forskellige og tilbyder mad fra stort set alle verdenshjørner, hvorfor mange sætter stor pris på konceptet.

Opskriften på succes er ifølge tidligere interviews med Anders Aagard ganske simpel.

Man skal lave mad, som smager godt, til fornuftige priser. Og så skal det være fede restauranter med søde mennesker, der serverer.

Anders Aagaard skulle blandt andet igennem et mislykket restaurant-projekt i London og dertil opleve at blive smidt ud af sine partnere i Cofoco-kæden, før han ramte plet med Madklubben.

Afskeden med Cofoco gav restaurantmanden en pose penge, som muliggjorde åbningen af den første Madklubben-restaurant.

Nu kan vi glæde os til at opleve både Madklubben og Frankies i Odense.

Hvad er Madklubben & Frankies?

På Madklubben får du klassiske retter med masser af smag til lave priser. Det kan være alt fra svampesuppe, røget laks, risotto, bøf bearnaise, burger, fritter og lækre desserter.

Er du derimod på udkig efter et mere ”down to earth”-sted, så kan du kigge forbi Frankies vores italienske pizzeria.

Her har man skruet op for farverne, når de serverer pizzaer og fantastiske cocktails, som er perfekte til alle lejligheder.

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Redaktionen

Vores lokale isbutikker her i Odense er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Paradis Is, Il Gusto og Den Italiensk Isbutik er blandt dem, som virkelig er kreative og laver alt fra romkugle-is til White Russian Is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigogOdense-redaktionen, og mange bliver aldrig bragt hos os.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.