Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dig selv med en tur til en europæisk storby

Af Annoncør

Drømmer du om en afslappende eller spændende storbyferie? Så er en tur til en europæisk storby lige noget for dig! Europa byder på et væld af fantastiske destinationer, der kan tilfredsstille enhver rejsendes behov. Uanset om du er til romantiske oplevelser, fest og farver, kulturelle seværdigheder eller lækker mad, så er der en europæisk storby, der vil få dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Her er fire fantastiske destinationer, der vil forkæle dig på alle tænkelige måder.

Forelsk dig i Paris

Paris, også kendt som kærlighedens by eller byernes by, er en destination, der vil få enhver romantiker til at smelte. Byen er kendt for sin smukke arkitektur, romantiske atmosfære og verdensberømte seværdigheder som Eiffeltårnet og Louvre-museet. Går turen til Paris må du ikke glemme at gå en romantisk tur langs Seinen, nyde en croissant og espresso på en hyggelig fortovscafé, slentre rundt på et loppemarked eller besøge et af byens mange kunstmuseer og kulturelle tilbud.

Køb Eiffeltårnet billetter eller billetter til andre spændende aktiviteter på Helloticket.dk, hvor du finder billige billetter til store dele af verden samlet ét sted. Dette kan du hurtigt finde frem til ved en enkel søgning på den ønskede destination. Herefter vil du blive præsenteret for de bedste og billigste tilbud på din ønskede tur.

Slå dig løs i Berlin

Hvis du vil søge videre fra Odenses musik og kultur, så er Berlin den perfekte rejseddestination for dig. Byen er kendt for sit pulserende natteliv, hvor der er noget for enhver smag. Uanset om du er til techno, hip-hop eller rock, så vil du finde et væld af klubber og barer, der vil få dig til at danse til solen står op. Berlin er en by, der aldrig sover, og du vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse.

Udover det fantastiske natteliv byder Berlin også på en spændende og brutal historie, der kan udforskes på byens mange museer og mindesmærker. 2. Verdenskrig satte sine spor på byen, ikke mindst med Berlinmuren, der delte byen i øst og vest. Du kan stadig se noget af muren i dag, der er et yndet turistmål. Du kan også få en guidet tur i en koncentrationslejr og blive klogere på krigens brutaliteter. 

Vær kulturel i Barcelona

Spanien har i en lang årrække været danskernes foretrukne rejsemål, og med god grund, for Spanien tilbyder bl.a. et besøg i Barcelona, der er en by, der emmer af kultur og historie. Byen er kendt for sin unikke arkitektur, herunder Gaudís mesterværker som Sagrada Familia og Park Güell. Tag en gåtur langs de smalle gader i den gamle bydel, besøg et af byens mange kunstmuseer eller nyd en lækker tapas på en af de hyggelige restauranter. Barcelona byder også på fantastiske strande, hvor du kan slappe af og nyde solen. Uanset om du er til kultur, historie eller strandliv, så vil Barcelona ikke skuffe dig.

Drik øl i Gdansk

Hvis du er en ølelsker, så er en tur til Gdansk i Polen et must! Gdansk er kendt for sit fantastiske udvalg af øl og hyggelige ølbarer. Byen har en lang tradition for ølbrygning, og du vil finde et væld af lokale bryggerier og ølbarer, der tilbyder et bredt udvalg af øltyper. En af de mest populære ølbarer i Gdansk er Brovarnia Gdansk, der ligger i den gamle bydel. Her kan du nyde en friskbrygget øl direkte fra bryggeriet og samtidig nyde den smukke udsigt over floden Motlawa. Hvis du er interesseret i at lære mere om ølbrygning, kan du også tage en rundvisning på bryggeriet og få et indblik i processen bag ølbrygning. Udover øl kan du også udfoske den smukke gamle bydel i Gdansk, der er fyldt med historiske bygninger og charmerende gader. Du kan besøge det berømte kranværft, hvor Solidaritetsbevægelsen blev grundlagt, eller tage en tur langs floden og nyde den maritime atmosfære.

Spis dig glad i Lissabon

Lissabon er en by, der vil forkæle dine smagsløg – på trods af det spændende udvalg i Odense. Lissabon er hovedstad i Portugal, som er kendt for sin lækre mad og fantastiske restauranter. Prøv de traditionelle portugisiske retter som bacalhau (torsk) eller pastéis de nata (portugisiske flødetærter), og du vil opleve en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Udover det fantastiske madudbud byder Lissabon også på smukke udsigter, charmerende gader og en afslappet atmosfære. Tag en tur med sporvognen til byens højeste punkt, Miradouro da Senhora do Monte, og nyd den betagende udsigt over byen. Eller besøg Belém Tårnet, en vigtig fæstning for Lissabons historie og som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Del artikel

Andre læser også