MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fossil ure – retro med et moderne præg

Af Redaktionen

Hvis du er på udkig efter et nyt ur, kan det være, at du skal tage et nærmere kig på Fossil ure. Her kan du nemlig få fingre i retro ure inspireret af 70’erne, som ligeledes har et moderne præg. På den måde spiller disse ure perfekt ind i det modebillede, som tegner sig lige nu.

Herreure og dameure online

Urene fra Fossil bliver både produceret til mænd og kvinder. Hvad enten du er på udkig efter et herreur eller et dameur, er dette altså en mulighed. Ved at søge online kan du lynhurtigt finde frem til den type af Fossil ure, som du leder efter.

Netop fordi der findes ure til både mænd og kvinder, får du hos Fossil et bredt udvalg i deres kollektioner. Da der er blevet produceret mange forskellige modeller, har du gode chancer for at finde et ur, som falder i din smag. Der er jo ingen der siger, at du nødvendigvis skal holde dig inden for forskrifterne, når det gælder ur til mænd og kvinder.

Moderne ure med et retro touch

Ligesom med ethvert andet brand har Fossil naturligvis også en særlig stil kørende. Når det gælder deres ure, kan man bedst beskrive det som moderne med et retro touch. Fossil holder nemlig af at producere ure, hvori der indgår kreative detaljer fra 70’erne.

Selvom denne 70’er-stil er tydelig, betyder det dog langt fra, at Fossil ure er umoderne. Netop dette mix af stil fra forskellige årtier er nemlig en trend, som gør sig gældende mange steder i modeverdenen. Derfor kan det netop være denne form for ur, som du skal have fat i, hvis du gerne vil være med på noderne.

God holdbarhed, god pris

Hvis du køber et Fossil ur, kan du godt forvente, at du har gjort et køb, som holder i mange år. Selvom der er tale om et ur i en fornuftig kvalitet, betyder det dog ikke, at priserne er tårnhøje. Tværtimod. Selvom Fossil har fokus på god kvalitet, er deres priser i den grad overkommelige.

Fra Fossils kollektioner kan du sagtens finde ure til nogle hundrede kroner. Dette betyder, at de fleste har mulighed for at købe et ur herfra, uanset hvor mange penge du har lyst til at bruge. Selvom et ur er en dyrere gave, kan det endda være, at du kan finde et Fossil ur, som ligger inden for et fornuftigt gavebudget.

Find det helt rigtige ur

Skal du købe et ur fra Fossil, er det naturligvis vigtigt, at du får fat i det helt rigtige af slagsen. Udvalget er stort, og derfor handler det om at finde ud af, hvad du godt kan lide. Skal der for eksempel være tale om en lænkerem eller en læderrem?

For at finde det helt rigtige ur, er det en god idé at kigge på resten af din garderobe. Hvis du for eksempel går meget i guld, kan det være flot at vælge et ur med gulddetaljer. Ved at matche dit ur med dit tøj kan du nemlig skabe et sammenhængende udtryk.

Del artikel

Andre læser også