Fra barquiz til skør bingoaften: Odense boomer på sjove events i byen

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Papas Papbar.
Papas Papbar.

Er du glad for at spille brætspil, kortspil, terninger, bingo banko eller quizze?

Så se med her, hvor vi giver et overblik over Odenses mange muligheder for at spille.

Quiz i en god sags tjeneste på Den Smageløse Café

Hver mandag afholder Den Smagløse Café quiz, og vinderne får 250 kr., som de kan donere til et godt formål efter eget valg.

Det koster 30kr. at deltage i quizzen, men her er en øl/vand er inkluderet i prisen. Man tilmelder sig kl. 20.30, og quizzen starter kl. 21.00.

Her ses vinderne af en quiz på Den Smagløse Café, som valgte at donere de 250 kr. til “Samtalegrupper For Unge”.

Den Smagløse Café
Vindegade 57
5000 Odense C

Quiz på Bodegaen

Om onsdagen kan du komme til quiz på Bodegaen i Odense, hvor der hver uge dystes i forskellige emner som f.eks. store danske sportspræstationer, filmskurke, danske musikere, Dirch Passer og anden verdenskrig. Men der dystes også i, hvilket hold der har det bedste kampråb og navn.

Og der er fede præmier på spil. Du kan vinde alt fra en sushimenu til våde varer i baren.

Billede fra en af quizaftenerne på Bodegaen.

Bodegaen Odense
Klingenberg 14
5000 Odense C

Brætspilsaften og banko Café ODEON Social

Om mandagen afholder Café ODEON Social gratis brætspilsaften. Her kan man enten vælge at spille et af de brætspil, som ODEON har stående, eller man kan medbringe sit eget.
Fra kl. 19.30-20.30 er der happy hour, hvor man får 50% på alle slags vin og en stor fadøl for 35 kr.

Derudover afholder Café ODEON Social hver anden tirsdag i ulige uger gratis banko kl. 19.30, hvor man kan vinde forskellige præmier.

Du kan følge med i arrangementerne på deres Facebookside her.

En Bingo Banko aften i Café ODEON Social.

Café ODEON Social
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Musikquiz og kunstquiz på Nelle’s

Én onsdag om måneden afholder Nelle’s i Overgade musikquiz, hvor der dystes i almen musikkendskab, og hvor der er lækre præmier på højkant. Nelle’s slår eventsene op på deres Facebookside, men den næste musikquiz er den 11. oktober kl. 19-21.

Derudover starter de en ny kunstquiz op i Kunstbygningen Filosoffen ved Nelle’s på Filosofgangen, hvor der dystes i almen viden om kunst. Den afholdes første gang torsdag den 26. oktober kl. 19.21, hvor den profesionelle kunstner Tina Kortemann vil være quizmaster.

Hyggelige Nelle’s i Overgade, hvor der afholdes musikquiz én onsdag om måneden.

Nelle’s
Overgade 21A, Rosenbæk Torv 1A og Filosofgangen 30
5000 Odense C

International quiz på Ryan’s

Den irske pub Ryan’s bryster sig med, at de har Odenses bedste internationale quiz. Quizzen er gratis og foregår om torsdagen fra kl. 20.30, hvor der også serveres billige øl ved de gamle træborde.

Ryan’s er en rigtig hyggelig pub med ægte irsk stemning, musik og øl.

Ryan’s
Fisketorvet 12
5000 Odense C

Quiz på The Tipsy Toad Pub

På The Tipsy Toad Pub kan du hver onsdag komme til quiz fra kl. 20 med spørgsmål inden for en masse forskellige kategorier.

Det koster 20 kr. at deltage i quizzen, som man tilmelder sig i baren. I kan maks være seks personer på et hold, og quizzen består af tre runder med tre kategorier á fem spørgsmål i hver.

1. pladsen vinder en flaske sprut, 2. pladsen vinder en runde øl, og sidstepladsen vinder en runde trøste-shots.

OBS: Quizzen foregår på engelsk.

Den hyggelige The Tipsy Toad Pub.

Vintapperstræde 57
5000 Odense C

Pubquiz på Cafe biografen

Den første onsdag i hver måned afholder Cafe biografen pubquiz kl. 20, hvor du kan udfordre dine venner i deres paratviden. Der er lækre præmier på højkant, så saml et hold på op til fire personer, og tilmeld jer og betal i baren på dagen.

Det koster 50 kr. at deltage.

Cafe biografen her set udefra i den hyggelige Brandts Passage.

Cafe biografen
Brandts Passage 39-41
5000 Odense C

Bingo bar på Teater Momentum

Bingo lyder måske ikke som det mest festlige i verden, men det har Teater Momentum lavet om på!

I stedet for den klassiske form for Bingo, du måske kender fra fra sportshaller og plejehjem, får du her smæk på farver, konfetti, fløjter, øl, glæde, lysshow og DJ, som kun spiller det bedste fra 90’erne. Og så kan du vinde en masse fede præmier!

Bingo Bar passer ifølge arrangørerne perfekt som forfest, men det kan også fungere som en helaften i sig selv.

Den næste Bingo bar er den 10. november kl. 19.30-22, og du kan læse mere her.
Det er gratis at deltage.

Teater Momentum
Ny Vestergade 18
5000 Odense C

Les Quizarables på LA Tequila Bar

Hver onsdag kan du komme til quiz på LA Bar og dyste i almen viden, hvor temaerne og spørgsmålene skifter fra uge til uge. Quizzen starter kl. 20, og man skal blot tilmelde sig i baren ti minutter før.

Du kan holde dig opdateret om temaer, præmier og tilbudspriser lige her.

LA Tequila Bar
Vintapperstræde 51, kld
5000 Odense C

Brætspil på Papas Papbar

Vi kan naturligvis ikke skrive en artikel om spilarrangementer i Odense uden at nævne den hyggelige brætspilscafé Papas Papbar, som har et spilbibliotek med mere end 500 forskellige spil.

En dagsbillet koster 25 kr., og så har du adgang til at spille alle spil så meget, du har lyst til. Du kan også købe et årskort til 225 kr., som giver dig og en ven fri adgang til hele spilbiblioteket i et år.

Læs vores artikel om Papas Papbar her.

Der er spil for enhver smag på Papas Papbar.

Papas Papbar
Sankt Knuds Kirkestræde 2
5000 Odense C

Løgn-turnering på Viggos

Hver onsdag fra kl. 20 kan du ganske gratis dyste i en omgang Løgn på Viggos, hvor du oveni får en gratis fadøl.

1. præmien er et gavekort til en Dato på Viggos samt en “Jeg har aldrig tabt i Løgn” t-shirt, og 2. og 3. præmien består af øl og shots.

Viggos gæster har igennem mere end 25 år drukket over 50.000 datoer. I loftet og på væggene hænger de mere end 6500 krus, som gæsterne har drukket sig til.

Viggos
Vindegade 76
5000 Odense C

Sportsquiz på Kick Off Sportspub

Kick Off afholder løbende sportsquizzer med forskellige temaer. Næste quiz er den 12. oktober kl. 19, hvor temaet er fodbold EM 2016. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dit hold på max fire personer i baren.

Følg med i arrangementerne på deres hjemmeside her.

Fra en quizaften på Kick Off Sportspub.

Kick Off Sportspub
Overgade 45
5000 Odense C

Har vi glemt nogle? Så skriv dem endelig i kommentarfeltet på Facebook!

Autohuset Fyn fik Gazelle i 2018: Starter året med Fyns billigste serviceabonnement

Skrevet af: Michael Qureshi

2018 blev i den grad et fantastisk år for Autohuset Fyn.

Det blev året, hvor de rykkede ind i deres nye store domicil på Nyborgvej i Odense, og så modtog de en eftertragtet Gazelle-pris fra finansmediet Børsen.

En Gazelle uddeles til de virksomheder i Danmark, der vækster hurtigst.

Autohuset Fyn har i den forbindelse valgt at takke deres nuværende samt nye kunder med Fyns billigste serviceabonnement som indtil 1. marts 2019 kan fås for blot 119 kr. om måneden.

Med dette serviceabonnement kan du eller din virksomhed få den nyindkøbte bil serviceret i hele garantiperioden.

Det helt særlige tilbud gælder uanset størrelse og prisklasse, og giver dig som bilejer en enorm tryghed, da du hermed kender de faste månedlige udgifter.

Eneste krav er, at bilen er ny, og serviceabonnementet laves inden for de første 30 dage efter købet.

Dertil kommer, at det er muligt at skræddersy aftalen, så produkter som hjulskift og vejhjælp kan tilvælges til en yderst fordelagtig merpris

Helt simpelt fortalt betyder det, at Autohuset Fyn, for et lille månedligt beløb, står 100 procent på mål for, at alt er, som det skal være, så garantien opretholdes hos bilforhandleren.

Gælder uanset bilmærke

Det fortalte værkstedschef Mark Miari, da MigogOdense besøgte Autohuset Fyn lige før jul på værkstedet på Nyborgvej 427 i Odense.

“Det er serviceeftersyn ifølge fabrikantens forskrifter. Det vil sige, at vi udskifter de dele, som den pågældende fabrikant kræver ifølge servicehæftet.

Om det er Audi, Kia, BMW eller hvilket som helst andet mærke, så er prisen den samme og med mærkespecifik oliemængde,” forklarer han.

Overholder man ikke sin service, og bilen eksempelvis går i stykker, så frafalder garantien nemlig.

Så derfor er det både en billig og meget tryg løsning med de 119 kr. om måneden hos Autohuset Fyn.

Man er sikker på, at garantien holder

Mange er usikre på, om de må få serviceret deres bil andre steder end forhandleren for at overholde garantien, og derfor sidder mange bilejere med dyre reparationsaftaler hos forhandlerne.

Med serviceabonnementet hos Autohuset Fyn slipper du både for dyre service-regninger på én gang, og så er du helt sikker på, at garantien holder.

Det garanterer de.

“Hvis vi skulle lave en fejl, så forhandleren kan sige, at de ikke vil dække garantien, så dækker vi det. Vi står 100 procent inde for det vi laver og på det her serviceabonnement.

Kunden kan være fuldstændig tryg i hele den periode, som garantien dækker. Er det en Kia med syv års garanti, så gælder vores tilbud selvfølgelig alle syv år,” forklarer den innovative værkstedschef.

Han er ikke bleg for at kalde det for Fyns billigste serviceabonnement, og det er absolut også noget, som vil blive taget godt imod hos nye bilejere.

Det betyder nemlig en besparelse på helt op til 50% i forhold til markedsprisen på lignende serviceaftaler.

Skulle man mod forventning finde et bedre tilbud, garanterer Autohuset Fyn den billige pris med et 110% prismatch.

Altid gratis lånebil med i aftalen

Et kæmpe ekstra plus ved aftalen til de 119 kr. om måneden er, at der altid følger en gratis lånebil med, hvis din egen bil er til service, eller hvis Autohuset Fyn har den forbi forhandleren i forbindelse med garanti-tjek.

“Hvis du køber en bil med garanti på, og der går noget i stykker, så synes jeg ærlig talt ikke, at det kan være rigtigt, at kunden dels skal bruge tid på at komme ud til forhandleren med den, og dels betale flere hundrede kroner for en lånebil.

Derfor får man med vores serviceabonnement en lånebil kvit og frit, hvor man udelukkende betaler for benzinen,” siger han.

Modtog en Gazelle-pris fra Børsen

Der er også styr på tingene og ikke mindst regnskaberne hos Autohuset Fyn, der oprindeligt startede i Marslev.

Som nævnt modtog man i slutningen af 2018 en Gazelle-pris fra Børsen.

Den lander på en virksomheds bord, hvis man som minimum formår at fordoble sin omsætning hvert år over en periode på fire år, samtidig med at der er plus på bundlinjen.

“Jeg blev ringet op og spurgt; er du godt klar over, at du har fået en Gazelle-pris? Det anede jeg ingenting om, så vi har fået sådan en fin statuette, og det er klart, at det er noget, vi er rigtig stolte over.

Det giver da også noget troværdighed til et autoværksted, og for mig er det utrolig vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til kunderne,” forklarer Mark.

Hente-bringe service på hele Fyn

Det er også et af punkterne omkring serviceabonnementet. Nemlig tilliden og den gode service.

Det er sådan, at Autohuset Fyn tilbyder at hente og bringe din bil, hvis den skal til service UANSET hvor du befinder dig på Fyn.

“Vi har gratis hente-bringe service. Vi henter dem på hele Fyn. Der er da nogen, som har sagt til mig, at jeg er bindegal.

Det kan koste to timers arbejde bare at hente en bil. Men det er jeg villig til, fordi jeg vil levere den bedste service i Odense og på resten af Fyn.

Vi har eksempelvis kunder, der arbejder på OUH. De møder ind på arbejde, og så henter vi bilen og sørger for, at den er tilbage igen, når de har fået fri.

Den service er de meget lykkelige for. Tid er kostbar og værdifuld for mange mennesker i dag, og vi ønsker at spare tid for vores kunder,” forklarer Mark.

Eventyret startede i Marslev

Det hele startede i 2012 i Marslev, hvor han og hans kone startede som selvstændige med eget autoværksted.

Blikket var dog hurtigt rettet mod udvidelse til Odense, og i april 2018 åbnede dørene så til et nyt, flot autoværksted.

“Vi er rigtig glade for beslutningen om at åbne her i Odense. Vi ligger også på en god placering, som er let at komme til. Vi laver mange erhvervsbiler, så vi har højt til loftet her, hvor vi er vi har specielle varevognsløftere, som vi ikke har i Marslev.

Så på den måde kan vi køre noget mere igennem. Vi kan tage større biler, og man skal ikke vente så lang tid på at komme til,” lyder det fra Mark.

Serviceabonnementet til kampagneprisen på 119 kr. i hovedtræk:

 • Din fabriksgaranti bevares på bilen, og du får stempel i servicebogen
 • Originale Bosch servicedele eller tilsvarende kvalitet
 • Gratis arbejdsløn i forbindelse med pære- og viskerskift mellem service
 • Gratis støvsugning af bilen
 • Gratis lånebil med fri km
 • Gratis hente/bringe service på hele Fyn
 • Gratis opbevaring af dine hjul i forbindelse med hjulskift
 • Gratis synstjek
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske hele året
 • Gratis Shell bilvask i forbindelse med serviceeftersyn
 • Kampagnen med kampagneprisen på 119 kr. gælder indtil 1. marts 2019

Priseksempel 1: Din bils garantiperiode er 2 år (24 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 2.856 kr. (119 kr. x 24 mdr).

Priseksempel 2: Din bils garantiperiode er 5 år (60 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 7.140 kr. (119 kr. x 60 mdr).

Priseksempel 3: Din bils garantiperiode er 7 år (84 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 9.956 kr. (119 kr. x 84 mdr).

Serviceabonnementet gælder i øvrigt også erhvervsbiler.

Med dette serviceabonnement kender man sine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i forbindelse med ekstraordinære reparationer, at det koster ekstra.

Skal du have lavet værkstedsarbejde, som ikke er omfattet af serviceabonnementet, får du minimum 20% rabat på timelønnen.

Er du interesseret i et serviceabonnement på din nye bil, så kontakt på mail@autohusetfyn.dk. Husk: din bil skal være ny og serviceabonnementet skal oprettes senest 30 dage efter købet.

Ved bestilling af serviceabonnement vil vi sætte pris på, hvis du nævner, at du har læst det på MigogOdense.

Nu åbner Odenses nye Virtual Reality Café: Vind vilde oplevelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Som man kunne læse først her på MigogOdense, så får byen en helt ny ægte Virtual Reality café.

Nu er åbningsdatoen også fastsat. Det bliver på lørdag d. 19. januar, at den landsdækkende kæde Limitless åbner i hjertet af Odense.

Caféen ligger på Kongensgade 9, og det ventes at blive noget af et tilløbsstykke.

Nu kan du helt ekstraordinært dykke med Den Hvide Haj eller en Blåhval. Du kan også kæmpe for dit liv i zombie-apocalypse. Her føles det mere ægte end nogensinde før.

Alle kan prøve VR-oplevelsen

Den nye Limitless Virtual Reality café indbyder nemlig til, at man tager venner, veninder, kollegaer eller familiemedlemmer med ind for at prøve Danmarks eneste ægte VR-oplevelse.

På åbningsdagen vil der nemlig være gratis VR-oplevelser til alle. Det skriver de på Facebook.

“I kan komme ind og få en GRATIS intropakke på vores åbningsdag.

Butikken er en af de absolut fedeste, og lægger op til nogle rigtig gode arrangementer og hygge for dig og dine bekendte.

På lørdag er i velkommen til blot at droppe forbi.

Det er nemlig ikke muligt at booke tid til vores åbningsdag. Fra søndag d. 20 januar og frem, kan i dog booke tider igennem vores hjemmeside,” skriver de på deres Facebook-side.

Kun fantasien sætter grænser

På Limitless Virtual Realitys Facebookside kan man snuse lidt til det nye banebrydende VR-koncept, og få en smagsprøve på, hvad man kan opleve via deres ultraavancerede VR-udstyr.

Tjek den her

Med spil som The Blue og Proton War, er det kun fantasien der sætter grænser.

“Vi har noget af det nyeste udstyr på markedet, som i den grad giver en følelse af virkelighed – her snakker jeg både om gåmaskiner, hvor man kan bevæge hele kroppen, men også “free-stands” hvor man kan prøve nogle rigtig fede spil bl.a. det meget kendte spil beat saber.” fortæller Andreas, som er butikschef i Aarhus.

Læs mere om VR Limitless her. 

KONKURRENCE

I samarbejde med VR Limitless udlodder vi 5 gavekort a 250 kr.

For 250 kr. kan man booke Den Store Pakke på 55 minutter – og man kan godt være flere, der prøver i løbet af seancen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvor VR Limitless kommer til at ligge i Odense
Skriv mindst en du vil dele VR-oplevelsen med

Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack åbner i denne uge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Første billede indefra Burger Shack i Odense
Første billede indefra Burger Shack i Odense

Vi har efterhånden glædet os til det i noget tid.

Men nu sker det endelig. The Burger Shack åbner i Odense i denne uge.

På torsdag d. 17. januar kommer dagen, hvor en af landets mest driftige burger-restauranter indtager Odense.

De har i forvejen steder i Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Kolding, Vejle og Herning.

The Burger Shack åbner her i byen i Vintapperstræde 6. Det gør de selvfølgelig med et brag som altid.

Åbningstilbud på en flad 50’er

For en flad 50’er får du en Shack burger menu hele torsdag, fredag og lørdag.

Hos Burger Shack er de helt vilde med lokalerne i hjertet af Odense.

“Vi er enormt stolte af netop denne Burger Shack. Lokalerne passer perfekt til vores koncept og vi må indrømme at vi er enormt tilfredse med resultatet.

Den hyggelige Shack stemning sidder lige i øjet. Så nu glæder vi os bare til, at den fyldes med en masse dejlige sultne gæster,” siger Jakob Nielsen, som er franchisetager i Odense.

Burger Shack indefra

Lækre burgere på vej hjem fra byen

Hvis Odense har savnet et godt alternativ til lækker mad sent om aftenen, så er der også gode nyheder.

Allerede fra torsdag holder The Burger Shack også natåbent, som de fremover vil gøre hver torsdag, fredag og lørdag.

Det bliver altså en oplagt mulighed for at nyde kvalitetsburgere på alle tider af døgnet!

De er blevet kåret til Danmarks bedste burger efter en landsdækkende afstemning på Opdag Danmark.

De er to gange i træk blevet kåret til Århus’ bedste Burger, og så vandt de Byens Bedste Burger i Aalborg til AALBORG AWARDS sidste år.

Så man må altså godt have store forventninger, når The Burger Shack åbner i Odense.

Den fremadstormende burgerkæde har fokus på flammegrill, økologi og bæredygtighed, og stormer frem i flere byer i Danmark.

Hvad: Burger Shack åbner i Odense
Hvor: Vintapperstræde 6
Hvornår: Torsdag d. 17. januar kl. 11.00
Hvad sker der: 50 kr. for en Shack menu torsdag, fredag og lørdagDu kan tilmelde dig åbningsbegivenheden her

 

Fynske sportshelte hyldes på lørdag: Alle er inviteret til Fynske Bank Sportslørdag

Skrevet af: Michael Qureshi
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019

I år er det 10. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 19. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt ni kommuner, 50 idrætsforeninger og tre fynske medier.

2019 er en milepæl for Fynske Bank Sportslørdag, men dagen bliver ikke ugenkendelig for publikum.

Stadig tre faste store priser

Der vil stadig blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig – den er nemlig blevet uddelt siden 1950. Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Vi viser omverdenen, at Fyns kommuner står sammen om et fælles projekt. Fynske Bank Sportslørdag er en god og hyggelig anledning til at fejre vores dygtige sportsfolk og give dem den ros og anerkendelse, de fortjener,” siger Bo Hansen, borgmester i Svendborg og partner ved Fynske Bank Sportslørdag.

Fælles fynsk sammenhold

Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, er også begejstret for den fællesskabsfølelse Fynske Bank Sportslørdag giver.

“Vi skal være stolte af alle fynboer, der præsterer noget ekstraordinært. Det er et fælles fynsk sammenhold, vi har. For sammen er vi altså stærkere end hver for sig. Og det er Fynske Bank Sportslørdag med til at sætte fokus på,” siger hun.

Udover prisuddelingen kan gæsterne glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 40 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

For første gang vil der være mulighed for at prøve flere aktiviteter udendørs. Her kan man få lov at sætte sig i sadlen til cyklecross eller mini motocross.

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv. Nogle af sportsgrenene kommer vi også til at se mere til ved events, som Fyn skal være vært for de kommende år,” fortæller Jakob Lund Staun, forretningschef hos Sport Event Fyn, der er en del af Destination Fyn.

Mød alle de store sportshold

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 5.000 gæster i Odense Idrætsparks syv haller, så for 10. gang er der lagt op til en fantastisk begivenhed.

Hvad: Fynske Bank Sportslørdag
Hvornår: Lørdag 19. januar
Hvor: Odense Idrætspark
Gratis entré – Læs mere her