Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aldrig set før: Froggys inviterer til en magisk aften i vilde omgivelser

Af Emil Kjær Jørgensen

Froggys er stedet, hvor du kan få en lækker caféoplevelse om dagen, og hvor lokalerne bliver omdannet til et af Odenses fedeste “gå-i-byen”-steder med DJ, lækre cocktails og fantastisk stemning, når mørket falder på.

Nu kan MigogOdense afsløre, at der snart sker noget helt ekstraordinært, som kommer til at løfte oplevelsen endnu mere på den populære café i aften- og nattetimerne.

“Vi synes ikke, vi overdriver, når vi kalder det en aften til historiebøgerne,” fortæller Benjamin Rasoulinia fra Froggys til MigogOdense om et helt særligt event, der finder sted fredag den 18. marts fra klokken 22.00.

Froggys omdannes til det vildeste wonderland

Og hvad kommer der så til at ske, tænker den nysgerrige odenseaner nok …

“Vi kommer til at omdanne Froggys til et vaskeægte wonderland, som er kraftigt inspireret af tematikken i Alice in Wonderland. Vi er gået all in, og vi har brugt 10 uger på at skabe de vildeste rammer, som Odense aldrig har set før,” lover Benjamin.

Gæsterne kan se frem til en aften i Odense, som bliver helt unik, og hvor alle sanser bliver stimuleret. En helhedsoplevelse i absolut topklasse, hvor du faktisk ikke føler, at du befinder dig på Froggys.

Vi snakker alt lige fra de vildeste ildshows til skuespillere og cirkuskunstnere, der interagerer med publikum og sørger for, at du kommer i den helt rette Froggys in Wonderland-stemning.

“Derudover vil vi også lave en helt særlig “Aftenens cocktail“, som bliver en Teaparty-drink i bedste Alice in Wonderland-stil.

Vi laver ogsåen særlig Wonderland-pitcher, hvor der bl.a. indgår tør-is, som skaber en helt særlig effekt med tyk røg, der kommer op af kanden.

“Inden Froggys in Wonderland starter klokken 22.00, har vi en Girls Night med 50 festglade piger oppe i vores eksklusive selskabsselskaber. De joiner allesammen festen nedenunder senere på aftenen, så der skal nok blive gang i den,” lover Benjamin.

Startskuddet til de vildeste events

Er du forhindret i at komme til en af årets vildeste aftener i Odenses natteliv, kan du ånde lettet op. Froggys in Wonderland markerer blot startskuddet på en række særlige events på Froggys.

“Vi vil endnu ikke løfte sløret for de andre aftener, men folk kan godt begynde at glæde sig. Cirka en gang i kvartalet vil vi lave de her tema-aftener, som bliver noget, man bare ikke må gå glip af,” siger Benjamin.

Froggys in Wonderland starter kl. 22.00, og du skal være 20 år for at komme ind.

Der er allerede booket mange borde til den særlige aften, så du skal skynde dig at sende Benjamin en SMS på 26742616, hvis du vil have et bord.

“Man er selvfølgelig også velkommen til at svinge forbi på selve aftenen, men vil man sikre sig, at man kan sidde ned, vil vi kraftigt opfordre til, at man booker et bord.”

Du finder meget mere info her.

Del artikel

Andre læser også