Fuld smæk på Odense: Så meget sker der i weekenden

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Life's a Fairytale i ODEON.
Life's a Fairytale i ODEON.

Der er fuld smæk på Odense i denne weekend med bl.a. Odense Blomsterfestival, gratis øl og cocktails i Storms Pakhus, Bingo, opera, comedy, dansefest, veterantog og eventyrlige arrangementer i forbindelse med starten af H.C. Andersen Festivals.

Musik

 

Fredag den 18. august kl. 17.30-2.00: Thailandsk koncert
På fredag kan du komme til koncert med den thailandske sangerinde Takkatan Chollada, som er på sin European Tour. Derudover kan du købe mad, drikke, tøj, udsmykninger og meget mere.
Koncerten foregår på adressen Windelsvej 138, 5000 Odense C, og du kan læse mere her.

Fredag den 18. august kl. 19-ca. 21: Vinsmagning på åen
Odense Aafart og H.J. Hansen Vin byder vi på en dejlig aften med skønne søde vine fra H.J. Hansen Vin.

Mød op ved Odense Aafarts hus kl.18.45.

Pris Selection-medlemmer kr. 245,- pr. person.
Pris for Ikke-medlemmer: kr. 295,- pr. person.

Du kan læse mere her.

Fredag den 18. august kl. 21: Metal A Day
Kom til en aften i Metal-genrens tegn, når Posten huser Narcosatanicos, Døde Blomster og Capital of Nowhere.
Bandet Narcosatanicos har bl.a. spillet anmelderroste koncerter på Roskilde Festival og Spot Festival. Derudover spiller de sammen med bandet Get Your Gun under navnet Døde Blomster. Sidst men ikke mindst er Capital of Nowhere et band, som med inspiration fra bl.a. Volbeat skaber deres helt egen lyd, der også indeholder aspekter af country, metal og punkrock.

Læs mere og køb billet her.

Lørdag den 19. august kl. 12.30: Lørdagsmusik i Vintapperstræde
På lørdag kan du for sidste gang denne sommer høre livemusik i det hyggelige Vintapperstræde. Musikken leveres af Jazz N´Evergreens med Mydtskov og Nordal, som spiller musik i virkelig mange genrer, og som er glade for opfordringer fra publikum.

Lørdag den 19. august kl. 14-17: Gratis lørdags-Jazz på Restaurant Carlslund
En af dansk Jazzs største sagerinder Birgitte Sojiin tager et fly fra en stor koncert i Oslo fredag aften, så hun kan nå at komme til Jazzlørdag på Restaurant Carlslund.

Hver lørdag kl. 14.30: Musik på Restaurant Nordatlantens terrasse
Hver lørdag til og med den 26. august kan du slappe af og høre Restaurant Nordatlantens husband Heim på restaurantens terrasse, imens du nyder udsigten til kanalerne i Odense.

Event

 

Torsdag den 17. august til søndag den 20. august: Odense Blomsterfestival
I torsdags åbnede Hendes Kongelige Højhed, Kronprinsesse Mary, Odense Blomsterfestival. Odenses bymidte er forvandlet til én stor Urban Garden, hvor du ganske gratis kan opleve fortryllende blomstermiljøer. Dette års tema er ’What A Wonderful World’, som skal omfavne den smukke, storslåede og inspirerende verden, vi lever i.

Kom f.eks. til kunst og musik i Nedergade på lørdag fra kl. 10-14, hvor forskellige kunstnere vil stå for workshops i hele Nedergade. Kunstnerne vil kreerer forskellige kunstværker i form af skulpturer, malerier og fotoseancer.

Se hele programmet for Odense Blomsterfestival her.

Hver dag kl. 18: Fællesspisning i Café ODEON Social
Hver aften kan du alle ugens dage komme til fællesspisning i Café ODEON Social. Du sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som alle deler med hinanden.

Det koster fast 85 kr. pr. voksen og 55 kr. pr. barn (2-10 år) at deltage, og det er ikke nødvendigt at bestille bord. Du kan læse mere her, og du kan også læse vores artikel om arrangementet her.

Hver fredag-lørdag kl. 15-18: Pil-selv-rejer og rosévin
Restaurant Nordatlanten byder i juni, juli og august på pil-selv-rejer med brød, aioli og et koldt glas rosé eller hvidvin. 4 timer a libitum – spis og drik det, du lyster for kr. 249,-

Det er alle tirsdage fra 18-21 samt fredage og lørdage fra 15-18.

Fredag og lørdag kl. 16: Generalprøve i Storms Pakhus
Storms Pakhus åbner først officielt den 1. september, men inden da afholder de i august en række generalprøver, hvor du kan afprøve madboderne og barerne.

På fredag prøveskænker Storms Pakhus i samarbejde med Albani øl og giver derfor 500 gratis øl fra kl. 16.

På lørdag tester cocktailbarerne opskrifter, og i den anledning giver de 500 gratis drinks fra kl. 16.

Fredag den 18. august kl. 18-21: Gratis Swing og Rock’n’Roll på Café Siesta
Foreningen Kom og Dans byder op til en omgang Swing and rock ‘n’ roll, hvor alle er velkomne. Rammerne er sat for en omgang sjov motion og socialt samvær.

Fredag den 18. august kl. 19.30: Gratis Bingo Bar
På fredag kan du komme til Bingo-Banko på Teater Momentum. Du skal dog ikke forvente den klassiske form for Bingo fra sportshaller og plejehjem; forvent i stedet farver, konfetti, fløjter, øl, glæde, lysshow og DJ, som kun spiller det bedste fra 90’erne. Og forvent lækre præmier. Bingo Bar passer ifølge arrangørerne perfekt som førfest men er også en helaften i sig selv.
Læs mere her.

Fredag den 18. august kl. 19-22: Poesiaften og Per Vers
Spoken Word Festival og Kunstner-Kolonien præsenterer Danmarks Bedste Digtarrangement efterfulgt af en koncert med Per Vers og band. De 32 dygtigste lyrikere i Danmark dyster om at blive udvalgt til at få sit bedste digt i Danmarks Bedste Digtsamling, og herefter giver Per Vers koncert.

Arrangementet koster fra 75-200 kr. Læs mere her.

Fredag den 18. august kl. 19: Odense Japan Day
Vær med til at fejre 150-året for det diplomatiske venskab mellem Japan og Danmark med et spændende program af gæsteoptrædener og workshops fra Japan. Du kan opleve traditionel dans, taiko-opvisninger, teceremoni og flotte kimonoer.
Entré koster 30 kr. og kan købes her. Pengene går ubeskåret til H.C. Andersen Børnehospital.

Fredag og lørdag: Den Fynske Opera: Silent Zone
En knugende tyst og intim affære venter, når Silent Zone – Louise Alenius’ friskkomponerede kammeropera – inviterer inden for i en dysfunktionel familie.
Forestillingen foregår i FAF-siloen på Byens Ø, Finlandsgade 6, 5000 Odense C, og den varer 70 minutter.

Forestilligen spilles fredag kl. 18 og 21 samt lørdag kl. 14 og 17.

Læs mere, og køb billet her.

Lørdag den 19. august kl. 10-15: Gratis L.P. Plademesse
På lørdag inviterer Kulturmaskinen indenfor til stor plademesse med masser af musik på LP, maxi, 7″, cd og dvd + meget andet musikrelateret. Der vil være professionelle og private sælgere fra Danmark Sverige og Tyskland, og Hi-Fi Klubben sørger for god musik hele dagen.

Lørdag den 19. august kl. 18-21: Gratis grillarrangement på The Old Irish Pub
Spis dig mæt i pølser, koteletter, brød og meget andet tilbehør, når Old Irish inviterer til grill på terrassen på lørdag. Derudover kan du drage nytte af deres tilbud om to cocktails for éns pris før kl. 22, eller nyde en kold øl.

Lørdag den 19. august kl. 20: Fem on tour: Zulu Comedy
Du er sikret en sjov aften med Dan Andersen, Daniel Lill, Rasmus Olsen, Heino Hansen og Morten Wichmann, når de optræder på Magasinet. Sammen vil de levere et stærkt show med masser af knivskarpt hylende morsomt indhold.
Læs mere her.

Billetterne koster 250 kr., som du kan købe her.

Lørdag den 19. august kl. 20-24: Dansefest på Kulturmaskinen
Elsker du at danse? Så kom til dansefest i Karmaklubben på Kulturmaskinen i Odense, hvor DJ’en leverer dansevenlig musik fra midt-80’erne til nu. Det koster 100 kr. at deltage, og alle voksne er velkomne.
Du kan læse mere om Karmaklubben her.

For familien

 

Hver mandag-lørdag: H.C. Andersen Paraden
Kom og se den fantastiske forestilling “24 eventyr på 24 minutter” med Torben Iversen og H.C. Andersen Paraden.
Forestillingen er gratis og finder sted i næsten al slags vejr.

På fredag spiller forestillingen kl. 15, på lørdag spiller den kl. 13, og på søndag spiller den kl. 11, 13 og 15.

OBS: Pga. byggerier kan det være en udfordring at finde ned i H.C. Andersen kvarteret. Det nemmeste p.t. er at gå over byggepladsen via broen i Hans Jensens Stæde mellem Haarders Boghandel og restaurant Den Grimme Ælling.

Lørdag den 19. august kl. 08.20: Kør med veterantog fra Odense til Struer
Kør med veterantog fra Odense Banegård til Struer.

Der fløjtes afgang fra Odense klokken 08.20, og efter stop i bl.a. Vejle, Herning og Holstebro ankommer toget til Struer klokken 11.22. Her vil der være mulighed for både at besøge det lokale jernbanemuseum og Struer museum, inden turen igen går hjem mod Odense.

Se priser, og læs mere her.

Lørdag den 19. august kl. 10-22: Skjaldefestival i Odins Odense
Tag til Skjaldefestival i Odins Have, og kom med tilbage til vikingetiden og middelalderen. Dagen står på myter, sagn, folkeeventyr og musikalske indslag. Se og hør blandt andet ‘Brages døtre’, der underholder med sang og ildshow. Du kan også lave snobrød og nyde din købte eller medbragte mad i grillområdet.

Entre: Voksne 80 kr. Børn 50 kr. Medlemmer fri entré.
Læs mere her.

Lørdag den 19. august kl. 10.30: Babusjka for de mindste
Overgade danner rammerne for en varieté for de mindste (2-8 år).
Babusjka er en stor optrækkelig dukke med et helt teater gemt under skørterne. Når Babusjka trækkes op, sker der ting og sager.

Forestillingen varer 40 minutter og er gratis. Læs mere her.

Søndag den 20. august kl. 10-12 og 13-15: Lav personlig eventyrbog
Mød to eksperter i både grafiske trykkemetoder og eventyr, som står klar til at hjælpe dig og de andre deltagere med at lave et stort fælles eventyrkort og en personlig eventyrbog, du kan tage med hjem efter workshoppen.

Workshoppen, som foregår i H.C. Andersens Hus, er gratis, og den anbefalede alder er 6-13 år.

OBS: Workshoppen er gratis men kræver tilmelding. Tilmelding foregår via Odense Bys Museer på tlf.: 65 51 46 01 eller e-mail: museum@odense.dk. Læs mere her.

Søndag den 20. august kl. 10-16: Byg et eventyr med LEGO Education
Slip fantasien løs med hundredetusindvis af hvide og gennemsigtige LEGO® klodser, og vær med til at bygge en eventyrlig vinterverden.

Arrangementet foregår i Kongensgade 15, og du kan læse mere her.

Søndag den 20. august kl. 10.36: Familietur på Fyn med det gamle Intercitytog
Få en tur i det gamle Intercitytog før IC3 og Storebæltsbroen mellem Odense og Nyborg med stop i Langeskov. Der køres to dobbeltture, og hvis I tager første afgang fra Odense og sidste afgang fra Nyborg, er der i Nyborg et ophold på ca 2½ time, hvor byen kan udforskes.

Se priser, og læs mere her.

Søndag den 20. august kl. 15.30-16: H.C. Andersen optog i Odenses gader
H.C. Andersen Festivals trommes i gang med et kæmpe optog i Odenses gader!
100 børn og unge anført af stomp- og perfomancegruppen HeartBeat indtager Odense City med sang og musik – og alle må slutte sig til optoget!

Læs mere her.

Søndag den 20. august kl. 19-21: Åbningsforestilling af Life’s a Fairytale
H.C. Andersens verdenskendte eventyr vækkes til live på en helt ny og anderledes måde, når danseverdenens superstjerner, artister af høj international klasse, enestående digital videoscenografi og et stærkt soundtrack mødes i dette brag af et eventyrshow.
Med både klassiske og street-dansere på scenen, artister der gør det umulige, og musik, som indfanger drømmene og dramaet hos Andersen, venter en stor oplevelse for både store og små, unge og voksne. Skuespilleren Nikolaj Lie Kaas lægger stemme til fortællingen, og sangene er bl.a. skrevet af Søren Huss og Coco.

Billetterne koster fra 80 kr. Læs mere her.

Shopping

 

Hver lørdag (og onsdag) kl. 8-13: Torvedag
Året rundt er der torvedag lørdag og onsdag formiddag på Sorte Brødre Torv, som ligger ved Claus Bergs Gade. Tag på grønttorvet, og køb alt fra frisk frugt og grønt til nyfanget fisk og friskrøget rygeost.

Hver søndag kl. 9-15: Loppemarked på havnen
Hver søndag indtil den 22. oktober kan du komme til loppemarked på Odense Havn, Londongade, og gå på opdagelse i de mange boder. Du kan også selv opstille en bod. Se mere her.

Søndag den 20. august kl. 10-17: Glasloppemarked
Det nystartede Odense Glasværk og “Fynske Glasvenner” arrangerer på søndag en dag for alle glasinteresserede. Du kan både købe forskellige former for glas, smage kryddersnaps, høre om Odense Glasværk og se glasmagerne blæse glas.

Glasdagen afholdes på glasværkets ejendom, Havnegade 13, 5000 Odense C, og det er ganske gratis. Læs mere her.

Kultur

 

Fredag og lørdag kl. 19.30: Teatret Slotsgården
Kom ind at se forestillingen ”Molière – on the rocks” ved Teatret Slotsgården, som ligger i den historiske slotsgård ved Odense Slot i Kongens Have. Stykket er skabt af en gruppe af unge, talentfulde skuespillere, som hver sommer siden 2012 har opført kreative og eksperimenterende teaterstykker med inspiration fra det klassiske teaterrepertoire.

Du kan læse mere om Teatret Slotsgården i vores artikel her, og du kan købe billetter her.

Fredag den 18. august kl. 16-17: Artist Talk ved Restaurant Nordatlanten
Restaurant Nordatlanten inviterer til Artist Talk med de grønlandske kunstnere Naja Abelsen og Rasmus Lybert. Hør om deres kunst, liv og inspiration.

Hver mandag-lørdag kl. 21: På tur med vægterne
Hver aften mandag-lørdag kan du frem til den 31. august komme med de historiske nattevægtere rundt i Odense. Turene starter ved Den Gamle Kro på Overgade 23. Du kan læse mere her.

Autohuset Fyn fik Gazelle i 2018: Starter året med Fyns billigste serviceabonnement

Skrevet af: Michael Qureshi

2018 blev i den grad et fantastisk år for Autohuset Fyn.

Det blev året, hvor de rykkede ind i deres nye store domicil på Nyborgvej i Odense, og så modtog de en eftertragtet Gazelle-pris fra finansmediet Børsen.

En Gazelle uddeles til de virksomheder i Danmark, der vækster hurtigst.

Autohuset Fyn har i den forbindelse valgt at takke deres nuværende samt nye kunder med Fyns billigste serviceabonnement som indtil 1. marts 2019 kan fås for blot 119 kr. om måneden.

Med dette serviceabonnement kan du eller din virksomhed få den nyindkøbte bil serviceret i hele garantiperioden.

Det helt særlige tilbud gælder uanset størrelse og prisklasse, og giver dig som bilejer en enorm tryghed, da du hermed kender de faste månedlige udgifter.

Eneste krav er, at bilen er ny, og serviceabonnementet laves inden for de første 30 dage efter købet.

Dertil kommer, at det er muligt at skræddersy aftalen, så produkter som hjulskift og vejhjælp kan tilvælges til en yderst fordelagtig merpris

Helt simpelt fortalt betyder det, at Autohuset Fyn, for et lille månedligt beløb, står 100 procent på mål for, at alt er, som det skal være, så garantien opretholdes hos bilforhandleren.

Gælder uanset bilmærke

Det fortalte værkstedschef Mark Miari, da MigogOdense besøgte Autohuset Fyn lige før jul på værkstedet på Nyborgvej 427 i Odense.

“Det er serviceeftersyn ifølge fabrikantens forskrifter. Det vil sige, at vi udskifter de dele, som den pågældende fabrikant kræver ifølge servicehæftet.

Om det er Audi, Kia, BMW eller hvilket som helst andet mærke, så er prisen den samme og med mærkespecifik oliemængde,” forklarer han.

Overholder man ikke sin service, og bilen eksempelvis går i stykker, så frafalder garantien nemlig.

Så derfor er det både en billig og meget tryg løsning med de 119 kr. om måneden hos Autohuset Fyn.

Man er sikker på, at garantien holder

Mange er usikre på, om de må få serviceret deres bil andre steder end forhandleren for at overholde garantien, og derfor sidder mange bilejere med dyre reparationsaftaler hos forhandlerne.

Med serviceabonnementet hos Autohuset Fyn slipper du både for dyre service-regninger på én gang, og så er du helt sikker på, at garantien holder.

Det garanterer de.

“Hvis vi skulle lave en fejl, så forhandleren kan sige, at de ikke vil dække garantien, så dækker vi det. Vi står 100 procent inde for det vi laver og på det her serviceabonnement.

Kunden kan være fuldstændig tryg i hele den periode, som garantien dækker. Er det en Kia med syv års garanti, så gælder vores tilbud selvfølgelig alle syv år,” forklarer den innovative værkstedschef.

Han er ikke bleg for at kalde det for Fyns billigste serviceabonnement, og det er absolut også noget, som vil blive taget godt imod hos nye bilejere.

Det betyder nemlig en besparelse på helt op til 50% i forhold til markedsprisen på lignende serviceaftaler.

Skulle man mod forventning finde et bedre tilbud, garanterer Autohuset Fyn den billige pris med et 110% prismatch.

Altid gratis lånebil med i aftalen

Et kæmpe ekstra plus ved aftalen til de 119 kr. om måneden er, at der altid følger en gratis lånebil med, hvis din egen bil er til service, eller hvis Autohuset Fyn har den forbi forhandleren i forbindelse med garanti-tjek.

“Hvis du køber en bil med garanti på, og der går noget i stykker, så synes jeg ærlig talt ikke, at det kan være rigtigt, at kunden dels skal bruge tid på at komme ud til forhandleren med den, og dels betale flere hundrede kroner for en lånebil.

Derfor får man med vores serviceabonnement en lånebil kvit og frit, hvor man udelukkende betaler for benzinen,” siger han.

Modtog en Gazelle-pris fra Børsen

Der er også styr på tingene og ikke mindst regnskaberne hos Autohuset Fyn, der oprindeligt startede i Marslev.

Som nævnt modtog man i slutningen af 2018 en Gazelle-pris fra Børsen.

Den lander på en virksomheds bord, hvis man som minimum formår at fordoble sin omsætning hvert år over en periode på fire år, samtidig med at der er plus på bundlinjen.

“Jeg blev ringet op og spurgt; er du godt klar over, at du har fået en Gazelle-pris? Det anede jeg ingenting om, så vi har fået sådan en fin statuette, og det er klart, at det er noget, vi er rigtig stolte over.

Det giver da også noget troværdighed til et autoværksted, og for mig er det utrolig vigtigt at have et tillidsfuldt forhold til kunderne,” forklarer Mark.

Hente-bringe service på hele Fyn

Det er også et af punkterne omkring serviceabonnementet. Nemlig tilliden og den gode service.

Det er sådan, at Autohuset Fyn tilbyder at hente og bringe din bil, hvis den skal til service UANSET hvor du befinder dig på Fyn.

“Vi har gratis hente-bringe service. Vi henter dem på hele Fyn. Der er da nogen, som har sagt til mig, at jeg er bindegal.

Det kan koste to timers arbejde bare at hente en bil. Men det er jeg villig til, fordi jeg vil levere den bedste service i Odense og på resten af Fyn.

Vi har eksempelvis kunder, der arbejder på OUH. De møder ind på arbejde, og så henter vi bilen og sørger for, at den er tilbage igen, når de har fået fri.

Den service er de meget lykkelige for. Tid er kostbar og værdifuld for mange mennesker i dag, og vi ønsker at spare tid for vores kunder,” forklarer Mark.

Eventyret startede i Marslev

Det hele startede i 2012 i Marslev, hvor han og hans kone startede som selvstændige med eget autoværksted.

Blikket var dog hurtigt rettet mod udvidelse til Odense, og i april 2018 åbnede dørene så til et nyt, flot autoværksted.

“Vi er rigtig glade for beslutningen om at åbne her i Odense. Vi ligger også på en god placering, som er let at komme til. Vi laver mange erhvervsbiler, så vi har højt til loftet her, hvor vi er vi har specielle varevognsløftere, som vi ikke har i Marslev.

Så på den måde kan vi køre noget mere igennem. Vi kan tage større biler, og man skal ikke vente så lang tid på at komme til,” lyder det fra Mark.

Serviceabonnementet til kampagneprisen på 119 kr. i hovedtræk:

 • Din fabriksgaranti bevares på bilen, og du får stempel i servicebogen
 • Originale Bosch servicedele eller tilsvarende kvalitet
 • Gratis arbejdsløn i forbindelse med pære- og viskerskift mellem service
 • Gratis støvsugning af bilen
 • Gratis lånebil med fri km
 • Gratis hente/bringe service på hele Fyn
 • Gratis opbevaring af dine hjul i forbindelse med hjulskift
 • Gratis synstjek
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske hele året
 • Gratis Shell bilvask i forbindelse med serviceeftersyn
 • Kampagnen med kampagneprisen på 119 kr. gælder indtil 1. marts 2019

Priseksempel 1: Din bils garantiperiode er 2 år (24 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 2.856 kr. (119 kr. x 24 mdr).

Priseksempel 2: Din bils garantiperiode er 5 år (60 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 7.140 kr. (119 kr. x 60 mdr).

Priseksempel 3: Din bils garantiperiode er 7 år (84 mdr). Samlede serviceudgifter for dig i hele garantiperioden = 9.956 kr. (119 kr. x 84 mdr).

Serviceabonnementet gælder i øvrigt også erhvervsbiler.

Med dette serviceabonnement kender man sine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i forbindelse med ekstraordinære reparationer, at det koster ekstra.

Skal du have lavet værkstedsarbejde, som ikke er omfattet af serviceabonnementet, får du minimum 20% rabat på timelønnen.

Er du interesseret i et serviceabonnement på din nye bil, så kontakt på mail@autohusetfyn.dk. Husk: din bil skal være ny og serviceabonnementet skal oprettes senest 30 dage efter købet.

Ved bestilling af serviceabonnement vil vi sætte pris på, hvis du nævner, at du har læst det på MigogOdense.

Nu åbner Odenses nye Virtual Reality Café: Vind vilde oplevelser

Skrevet af: Michael Qureshi

Som man kunne læse først her på MigogOdense, så får byen en helt ny ægte Virtual Reality café.

Nu er åbningsdatoen også fastsat. Det bliver på lørdag d. 19. januar, at den landsdækkende kæde Limitless åbner i hjertet af Odense.

Caféen ligger på Kongensgade 9, og det ventes at blive noget af et tilløbsstykke.

Nu kan du helt ekstraordinært dykke med Den Hvide Haj eller en Blåhval. Du kan også kæmpe for dit liv i zombie-apocalypse. Her føles det mere ægte end nogensinde før.

Alle kan prøve VR-oplevelsen

Den nye Limitless Virtual Reality café indbyder nemlig til, at man tager venner, veninder, kollegaer eller familiemedlemmer med ind for at prøve Danmarks eneste ægte VR-oplevelse.

På åbningsdagen vil der nemlig være gratis VR-oplevelser til alle. Det skriver de på Facebook.

“I kan komme ind og få en GRATIS intropakke på vores åbningsdag.

Butikken er en af de absolut fedeste, og lægger op til nogle rigtig gode arrangementer og hygge for dig og dine bekendte.

På lørdag er i velkommen til blot at droppe forbi.

Det er nemlig ikke muligt at booke tid til vores åbningsdag. Fra søndag d. 20 januar og frem, kan i dog booke tider igennem vores hjemmeside,” skriver de på deres Facebook-side.

Kun fantasien sætter grænser

På Limitless Virtual Realitys Facebookside kan man snuse lidt til det nye banebrydende VR-koncept, og få en smagsprøve på, hvad man kan opleve via deres ultraavancerede VR-udstyr.

Tjek den her

Med spil som The Blue og Proton War, er det kun fantasien der sætter grænser.

“Vi har noget af det nyeste udstyr på markedet, som i den grad giver en følelse af virkelighed – her snakker jeg både om gåmaskiner, hvor man kan bevæge hele kroppen, men også “free-stands” hvor man kan prøve nogle rigtig fede spil bl.a. det meget kendte spil beat saber.” fortæller Andreas, som er butikschef i Aarhus.

Læs mere om VR Limitless her. 

KONKURRENCE

I samarbejde med VR Limitless udlodder vi 5 gavekort a 250 kr.

For 250 kr. kan man booke Den Store Pakke på 55 minutter – og man kan godt være flere, der prøver i løbet af seancen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogOdenses Facebook-side
Skriv hvor VR Limitless kommer til at ligge i Odense
Skriv mindst en du vil dele VR-oplevelsen med

Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack åbner i denne uge i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Første billede indefra Burger Shack i Odense
Første billede indefra Burger Shack i Odense

Vi har efterhånden glædet os til det i noget tid.

Men nu sker det endelig. The Burger Shack åbner i Odense i denne uge.

På torsdag d. 17. januar kommer dagen, hvor en af landets mest driftige burger-restauranter indtager Odense.

De har i forvejen steder i Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Kolding, Vejle og Herning.

The Burger Shack åbner her i byen i Vintapperstræde 6. Det gør de selvfølgelig med et brag som altid.

Åbningstilbud på en flad 50’er

For en flad 50’er får du en Shack burger menu hele torsdag, fredag og lørdag.

Hos Burger Shack er de helt vilde med lokalerne i hjertet af Odense.

“Vi er enormt stolte af netop denne Burger Shack. Lokalerne passer perfekt til vores koncept og vi må indrømme at vi er enormt tilfredse med resultatet.

Den hyggelige Shack stemning sidder lige i øjet. Så nu glæder vi os bare til, at den fyldes med en masse dejlige sultne gæster,” siger Jakob Nielsen, som er franchisetager i Odense.

Burger Shack indefra

Lækre burgere på vej hjem fra byen

Hvis Odense har savnet et godt alternativ til lækker mad sent om aftenen, så er der også gode nyheder.

Allerede fra torsdag holder The Burger Shack også natåbent, som de fremover vil gøre hver torsdag, fredag og lørdag.

Det bliver altså en oplagt mulighed for at nyde kvalitetsburgere på alle tider af døgnet!

De er blevet kåret til Danmarks bedste burger efter en landsdækkende afstemning på Opdag Danmark.

De er to gange i træk blevet kåret til Århus’ bedste Burger, og så vandt de Byens Bedste Burger i Aalborg til AALBORG AWARDS sidste år.

Så man må altså godt have store forventninger, når The Burger Shack åbner i Odense.

Den fremadstormende burgerkæde har fokus på flammegrill, økologi og bæredygtighed, og stormer frem i flere byer i Danmark.

Hvad: Burger Shack åbner i Odense
Hvor: Vintapperstræde 6
Hvornår: Torsdag d. 17. januar kl. 11.00
Hvad sker der: 50 kr. for en Shack menu torsdag, fredag og lørdagDu kan tilmelde dig åbningsbegivenheden her

 

Fynske sportshelte hyldes på lørdag: Alle er inviteret til Fynske Bank Sportslørdag

Skrevet af: Michael Qureshi
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019
Fynske Bank Sportslørdag afholdes 19. januar 2019

I år er det 10. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 19. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt ni kommuner, 50 idrætsforeninger og tre fynske medier.

2019 er en milepæl for Fynske Bank Sportslørdag, men dagen bliver ikke ugenkendelig for publikum.

Stadig tre faste store priser

Der vil stadig blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig – den er nemlig blevet uddelt siden 1950. Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Vi viser omverdenen, at Fyns kommuner står sammen om et fælles projekt. Fynske Bank Sportslørdag er en god og hyggelig anledning til at fejre vores dygtige sportsfolk og give dem den ros og anerkendelse, de fortjener,” siger Bo Hansen, borgmester i Svendborg og partner ved Fynske Bank Sportslørdag.

Fælles fynsk sammenhold

Rådmand i Odense Kommune, Jane Jegind, er også begejstret for den fællesskabsfølelse Fynske Bank Sportslørdag giver.

“Vi skal være stolte af alle fynboer, der præsterer noget ekstraordinært. Det er et fælles fynsk sammenhold, vi har. For sammen er vi altså stærkere end hver for sig. Og det er Fynske Bank Sportslørdag med til at sætte fokus på,” siger hun.

Udover prisuddelingen kan gæsterne glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 40 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

For første gang vil der være mulighed for at prøve flere aktiviteter udendørs. Her kan man få lov at sætte sig i sadlen til cyklecross eller mini motocross.

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv. Nogle af sportsgrenene kommer vi også til at se mere til ved events, som Fyn skal være vært for de kommende år,” fortæller Jakob Lund Staun, forretningschef hos Sport Event Fyn, der er en del af Destination Fyn.

Mød alle de store sportshold

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 5.000 gæster i Odense Idrætsparks syv haller, så for 10. gang er der lagt op til en fantastisk begivenhed.

Hvad: Fynske Bank Sportslørdag
Hvornår: Lørdag 19. januar
Hvor: Odense Idrætspark
Gratis entré – Læs mere her