MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fynboerne er vilde med elbiler: Polestar åbner i Odense

Af Christina Frederiksen

På Fyn oplever man i øjeblikket et kraftigt stigende salg af elbiler, og alene i Odense Kommune har man oplevet en fremgang i elbilernes andel af totalsalget på 177 pct. fra 2021 til 2022.

Det er næsten en dobbelt så stor stigning som i Københavns Kommune, der kun har oplevet en fremgang på 94 pct. i samme periode. Det viser tal fra De Danske Bilimportører. 

Med Odense som Danmarks tredje største by er det naturligt at åbne her, og vi glæder os meget til at byde kunder og andre interesserede velkommen til Polestars nye Destination,

Henrik Bang, adm. direktør, Polestar i Danmark.

Det svenske performance-elbilsmærke Polestar åbner nu et nyt Polestar Destination i Odense, der bliver den sjette destination i Danmark på under et år. Elbiler er i høj kurs i hele landet, men særligt på Fyn har man indhentet den efterspørgsel efter elbiler, der indtil nu primært har været repræsenteret i hovedstadsområdet.

Tendens i hele landet

På baggrund af udviklingen har Polestar besluttet at imødekomme fynboernes interesse for elbiler og har siden mandag kunnet byde velkommen på Bondovej 18 i Odense med en midlertidig Destination, indtil den endelige og officielle Polestar Destination står helt færdigbygget i 2023.

”Udviklingen i Odense og på Fyn understreger, at elbiler ikke længere kun er et storbyfænomen, men derimod en tendens, der præger hele landet. Med Odense som Danmarks tredje største by er det naturligt at åbne her, og vi glæder os meget til at byde kunder og andre interesserede velkommen til Polestars nye Destination,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

De seneste år er der sket en stor udvikling i andelen af premium elbiler på Fyn, og ifølge Henrik Bang siger det noget mere generelt om markedet for elbiler:

“Det sidste år har vi set flere nye spiller på markedet for premium-elbiler, og udviklingen går kun én vej. Polestar er hurtigt blevet en etableret spiller herhjemme, bl.a. fordi vi har dedikeret os til godt design, teknologisk innovation og fantastiske køreegenskaber, som falder i danskernes smag.”

Polestar Destination i Odense, der har adresse på Bondovej 18, 5250 Odense, åbnede op for prøvekørsler den 1. september, og ligesom hos Polestars andre Destinations i Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg vil der stå Polestar-specialister klar til at give en grundig introduktion til bilen, inden prøveturen påbegyndes.

Prøveturen skal bookes på forhånd og kan bestilles her.

Del artikel

Andre læser også