Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fyns dyreste bolig: Nu kan du flytte ind i eksklusivt fynsk gods

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen
Foto: Unni Estates
Foto: Unni Estates

Føler du dig til tider lidt royal? Jamen så skal du da bo på et vaskeægte gods på Fyn ca. 40 minutters kørsel fra Odense.

Den markante pragtejendom – og en af landets rigtig dyre boliger, særligt hvis man kigger væk fra hovedstadsområdet – Rosenkilde Gods på det nordlige Fyn er netop kommet tilbage på markedet.

Dermed har du muligheden for at erhverve dig titlen som godsejer i den opulente bolig, som ligger på intet mindre end 3,2 hektar jord tæt på Lillebæltsbroen udenfor Middelbart.

Det skriver boligvisningsitet Boliga.dk.

Foto: Unni Estates

Kan købe det hele for 42 mio. kr.

Det kræver dog, at du er god for 25 millioner kroner, som er det prisskilt, der følger med det nye udbud af liebhaverhjemmet – for den pris for du  775 kvadratmeter bolig og to hektar jord.

Hvis du derimod gerne vil købe både hovedhuset og de omkringliggende bygninger – med blandt andet også et ridecenter, stalde og erhverv på over 15 hektar jord – så kan du købe hele molevitten for 42 millioner kroner.

Rosenkilde blev oprindeligt udbudt til salg i 2016 for 60 millioner kroner – men efterfølgende blev prisen justeret ned i løbet af de to år, den var på markedet, ned til 42 millioner – som altså også er den pris, du nu kan få adressen for – hvis du vel at mærke vil have hesteafdelingen med.

Moderne omgivelser

Modsat mange andre herregårde og godser rundt omkring i landet, har Rosenkilde Gods ikke mange hundrede år på bagen – derimod blot lidt over et årti.

Det betyder også, at middelalderkælder og voldgrav er byttet ud med moderne, eksklusive bekvemmeligheder, som løbende er blevet opdateret:

Både en parkeringskælder med plads til adskillige biler, et luksuriøst køkken, et motionsrum og flere “lejligheder” i boligen,  er der ifølge salgsmaterialet fra liebhavermægleren Unni Estates  blevet plads til.

Rosenkilde Gods er ifølge Boliga.dk lige nu den dyreste bolig til salg på Fyn og Øerne – efterfulgt af Broløkke Gods, der ligger på det sydlige Langeland.

Her skal du slippe 23 millioner kroner for de næsten 5.000 kvadratmeter bolig og erhverv i det historiske hjem fra 1872.

Se Rosenkilde Gods her

Del artikel

Andre læser også