Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skuddrab: Fyns Politi søger viden om sort Kia Ceed’s færden

Af Nathalia Hentze Nielsen

Fyns Politi beder om hjælp til at kortlægge en sort Kia Ceed’s færden i tid før og efter skuddrabet på en 19-årig mand i Odense den 27. februar på en p-plads bag KFC/Netto på Nyborgvej.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

I forbindelse med anholdelsen søndag og den efterfølgende varetægtsfængsling mandag af en 23-årig mand beslaglagde Fyns Politi en sort Kia Ceed med registreringsnummeret DF 81490.

Fyns Politi har en mistanke om, at den sorte Kia Ceed muligvis er det flugtkøretøj, vidner så stikke af fra en p-plads ved et mindre skovområde på Grevenlundsvej i retning mod Niels Bohrs Allé.

Flugten skete umiddelbart efter, at der på p-pladsen var blevet sat ild til en rød Toyota Aygo, som formentlig blev anvendt som flugtbil fra gerningsstedet, hvor den 19-årige mand blev skuddræbt.

Fyns Politi er meget interesseret i at kortlægge den sorte Kia Ceed’s færden i tidsrummet op til og efter drabet. Derfor beder politiet om hjælp fra vidner, der sidder inde med viden om bilen, og hvor den har kørt.

Politiet søger særligt oplysninger om bilens færden fra den 26. februar til den 28. februar 2022 i følgende områder:

  • Gerningsstedet ved Nyborgvej i dagene forud for drabet
  • Områderne Vollsmose, Agedrup og Seden i dagene forud for drabet og i dagene efter drabet
  • Området omkring p-pladsen på Grevenlundsvej og Niels Bohrs Allé både i dagene forud for drabet, men også umiddelbart efter afbrændingen af den røde Toyota Aygo.

Fyns Politi har i forbindelse med efterforskningen modtaget henvendelse fra borgere, som har set den sorte Kia Ceed holde parkeret i Agedrup i tiden efter drabet. Derfor vil Fyns Politi særligt gerne høre, hvis andre vinder har set bilen i Agedrup, og måske også har set personer relateret til køretøjet i området.

Del artikel

Andre læser også