ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fynsk brygger tilbage: Anders Coisbo brygger øl med Thomas Herman

Af Morten Hopballe

Den prisvindende fynske ølbrygger Anders Coisbo er tilbage.

Sammen med stjernekokken Thomas Herman har han brygget en økologisk pilsner med kamilleblomst og citrongræs.

”Den smager af solskin,” siger Thomas Herman om den øl, han netop har sendt på gaden sammen med brygmesteren Anders Coisbo.

Den økologiske pilsner, som de to smagseksperter står bag, hedder ”TheManBehind & Herman – Kamilleblomst & Citrongræs” og passer ifølge kokken perfekt til en varm sommerdag på terrassen.

Dansk økologisk pilsner

”TheManBehind & Herman er en frisk og let øl. En dansk, økologisk pilsner, som med sin smag af kamilleblomst og citrongræs er en perfekt ledsager til den danske sommer, og som sagtens kan erstatte hvidvinen eller rosévinen i solen,” siger Thomas Herman, og Anders Coisbo supplerer:

”Det er en let, lækker sommerpilsner, som passende kan stå i vinkøleren på terrassen. Og lige som vin bliver den lavet i 0,75 liters flasker med korkprop.”

Anders Coisbo er TheManBehind. Manden bag velbrygget øl.

 

Han er drevet af passion, den gode smag, fornemmelsen for de bedste råvarer og lysten til at give forbrugerne sanselige smagsoplevelser.

Elsker at eksperimentere med smagsnuancerne

Anders Coisbo elsker at nørde med forskellige smage og er en mester i at sætte smagsnuancer sammen, og nu kan danskerne altså glæde sig til at smage hans og Thomas Hermans bud på en sommerøl.

”Thomas Herman og jeg har ofte snakket om at brygge en øl sammen. Vi går begge to enormt meget op i den gode smag, så det var en sjov proces at gå rundt i hans køkken og lege med forskellige smage.

Vi har eksperimenteret og fintunet smagen, og resultatet er blevet en undergæret pilsner med et meget rent smagsbillede – en læskende øl til alle, der kan lide en pilsner,” siger Anders Coisbo, og Thomas Herman tilføjer:

”Jeg havde noget med kamilleblomst, som jeg gerne ville prøve af, og så kom citrongræsset til, fordi vi ledte efter en anden type friskhed. Resultatet er blevet en raffineret og let pilsner. Naturligvis økologisk”

”TheManBehind & Herman – Kamilleblomst & Citrongræs” kan købes i udvalgte specialbutikker landet over.

 

Del artikel

Seneste nyt