MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt farten ned fra i aften: Fynske Motorvej får ny asfalt

Af Christina Frederiksen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Snart kører asfaltmaskinerne igen på Fynske Motorvej, og denne gang bliver den varme asfalt udlagt på en cirka to kilometer lang strækning ved Nørre Aaby i begge kørselsretninger.

Fra i dag, torsdag 25. august og cirka 8-10 dage frem, skifter Vejdirektoratet asfalten ved Nørre Aaby på Fynske Motorvej. Asfaltarbejdet bliver udført i aften- og nattetimerne.

Det er sidste etape asfaltarbejde på udvidelsesstrækningen på Vestfyn, der bliver gennemført i år, og når asfaltarbejdet er udført, åbner motorvejen i alle seks spor med 130 km/t i begge retninger på strækningen mellem Ejby (frakørsel 56) og Nørre Aaby (frakørsel 57). I dag er der kun åbnet for 130 km/t i vestgående retning.

Sådan foregår det

Først bliver den gamle belægning fræset af, så man kan reparere den underliggende belægning. Herefter vil der blive udlagt en ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Asfaltarbejdet foregår som sagt i aften- og nattetimerne i tidsrummet mellem kl. 19.00 og 06.00, og hastigheden bliver sat ned til 80 km/t i hele arbejdsperioden.

Tilslutningsanlæg Nørre Aaby <57> vil være spærret nogle aftener og nætter, hvor trafikanter henvises til andre rampeanlæg.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Se mere på Vejdirektoratets hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også