Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fynske restauranter

Af Redaktionen

Man tænker måske ikke umiddelbart, at gode, gamle Fyn er et madmekka, hvor det vrimler med spændende spiseoplevelser. Men det er faktisk forkert, hvis man tror, at der ikke befinder sig helt vildt mange gode restauranter og caféer i denne landsdel, og at det er svært at finde noget for enhver smag.

Annoncørbetalt indhold leveret af OlufBagersGaard.dk 

Et fantastisk måltid i hjertet af Odense

Prøv et lækkert måltid på Olufbagersgaard; find menukort her. Det tør siges, at der er noget for enhver smag på dette spisested. Råvarerne på restauranten varierer nemlig – som de bør – efter årstiden, og tager udgangspunkt i et lækkert, dansk eller nordisk køkken, hvor det franske samtidigt bydes velkommen. Denne fusion skaber en unik spiseoplevelse, der varmt kan anbefales. Restauranten er let tilgængelig i mange forbindelser, da den befinder sig i hjertet af Odense og et rigt byliv.

Både kan du nyde enkelte retter til frokost eller aftensmad og bestille større, mere eksklusive anretninger med op til 5 retter. Desuden tilbyder spisestedet selvfølgelig take away, hvilket ethvert sted med respekt for sig selv gør i dag. På den måde er der slet, slet ingen undskyldning for ikke at forkæle enten dig selv eller dine kære med lidt ekstra godt til ganen.

Hyggelige omgivelser

Det kan betyde utroligt meget for stemningen i et selskab, om man befinder sig i hyggelige omgivelser, som er med til at skabe en god og troværdig atmosfære. Derfor skal du selvfølgelig lede efter et sted, der imødekommer dine ønsker, når du leder efter den hyggeligste café eller restaurant på Fyn eller i Odense.
For eksempel tilbyder Olufbagersgaard, at du kan nyde din mad omgivet af historiske detaljer i deres fine stue. De tilbyder også det mere rå og rustikke i den gamle stald. På den måde kan du give dit måltid præcis den stemning, du vil.

Her findes restauranter i lange baner, som både tilbyder fine stuer, afslappede sofahjørner og hyggelige, romantiske gårdhaver. Hvad er bedre, end et glas af din yndlingsvin i solen? Hvad er bedre end at holde sit fødselsdagsselskab i de helt perfekte lokaler? Eller hvad er bedre, end at få en god snak med en kær ven i komfortable møbler og med den bedste kop kaffe længe?

Tag ud og støt café-livet og restauranterne i din yndlingsby på Fyn. Så gør du både noget godt for dig selv, for dine kære, som du tager under armen, og for virksomhederne, der arbejder med mad.

Del artikel

Andre læser også