MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fysioterapeut i Odense har behandlet odenseanernes skavanker i over 13 år

Af Redaktionen

I år er det 20 år siden, at Jesper Fried Vive, ejer af Fysiopunkt – Fysioterapi & idrætsklinik i Odense, blev uddannet fysioterapeut.

I 2006 åbnede han Fysiopunkt på Nyborgvej i Odense, og i dag, 13 år efter, har klinikken hjulpet tusindvis af odenseanere med muskel- og ledsmerter, rygproblemer, idrætsskader og andre skavanker i bevægeapparatet.

Selvom Jesper, og de øvrige behandlere i klinikken, behandler folk fra hele Fyn, har det altid været vigtigt, at klinikken skulle være lokalt forankret.

Den skulle frem for alt være en lokal fysioterapeut i Odense. Og med sin centrale placering på Skibhusvej, er klinikken da også let tilgængelig uanset hvor i byen man måtte bo.

Stærk lokal forankring er fundamentet

Hos Fysiopunkt er den lokale sammenhæng omdrejningspunktet.

Det skaber nemlig nærvær, relationer og ikke mindst trofaste og glade kunder.

Derfor lægges der også stor vægt på, at kunderne ikke kun får en professionel og kompetent behandling, men at de samtidig også føler sig trygge, når de kommer i klinikken.

Klinikken er derfor indrettet i store lyse lokaler, hvor både kunden og den behandlende fysioterapeut har god plads omkring sig.

Professionel fysioterapi med ekspertise i skader

Lokal forankring og tætte kunderelationer er dog ikke nok – kompetencerne skal også være i orden, og det er de hos Fysiopunkt.

Her tages der først og fremmest god tid til forundersøgelsen, så forudsætningerne for en effektiv behandling, er så optimale så muligt.

Den odenseanske klinik har desuden en særlig ekspertise i skader i kroppens led og muskler.

Med personalets mangeårige erfaring i behandling af ryg, nakke, skuldre, knæ mm., har klinikken gennem dens 13-årige levetid, hjulpet tusindvis af odenseanere med behandling af skader, forsaget af alt fra idræt til arbejds- og fritidsskader.

Massage i Odense uden for normal arbejdstid

Foruden fysioterapi og specialiserede undersøgelser, tilbyder Fysiopunkt også massage til odenseanernes ømme muskler – dette enten som en afslappende eller mere dybdegående massage.

Her bliver der altid taget hensyn til kundens ønsker, og man er selv med til at sætte rammerne for behandlingen.

Som en ekstra service, er det muligt at booke tid uden for normal arbejdstid – også i weekenden.

Dermed har byens borgere mulighed for at få arbejdet med musklerne, når det passer den enkelte, uden at skulle stresse tilbage på arbejde gennem Odenses travle gader i myldretiden – dét er lokal fleksibilitet og behandling på kundens præmisser.

Del artikel

Andre læser også