MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå sommeren i møde med et smil

Af Annoncør

Foråret er over os, og snart kommer sommeren, der forhåbentlig bliver lige så varm og solrig som sidste år. I forår- og sommerperioden byder Odense på et hav af forskellige arrangementer og aktiviteter, og mange forskellige organisationer afholder forskellige begivenheder rundt omkring i byen, når vejret bliver varmere, og solen for alvor bryder frem.

De mange odenseanske begivenheder starter især i maj måned, hvor både Mangfoldighedsfest Odense og Rosé Festival Odense skyder det hele i gang d. 11. maj, hvor de hver især har spændende aktiviteter på programmerne. Mangfoldighedsfest Odense går i en parade igennem byen for at hylde Odenses mangfoldighed, og paraden ender nede i Munke Mose, hvor der resten af dagen vil være musik, taler og oplæg, der alle har mangfoldighed og tolerance som omdrejningspunkt. Samtidig står Rosefestivalen klar i Brandts passage og serverer kølige glas rosé i lange baner.

24. maj starter Havnekulturfestivalen, hvor både kunst, musik, dans og kultur er i højsæde, og Odenses helt store musikfestivalsatsning Tinderbox løber i år af stablen d. 27-29. juni. I august kan du deltage i både Blomsterfestivalen, Spoken Word Festival, H.C. Andersen Festival og Odense International Film Festival, og sensommeren byder ligeledes på et hav at spændende arrangementer, som Generator Festival, SPIS! Odense Food Festival og Magiske Dage i Odense.

Der er et hav af forskellige spændende begivenheder at deltage i i løbet af sommeren i vores fynske hovedstad, og der er med garanti noget for enhver smag. Men for at kunne gå alle sommerens spændende aktiviteter i møde på bedste vis, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige smil frem. Alle de mange odenseanske arrangementer vil med garanti få dig til at grine og smile en masse, og derfor er det en god idé at tage forbi en god tandlæge i Odense, der kan hjælpe dig godt på vej. Godt Smil tandlæge i Odense er en tandlæge i Odense med gode priser, og de hjælper gladeligt med at gøre dit smil sommerklar. Der findes ikke mange billige tandlæger i Odense, så husk at undersøge de forskellige tandlægeres priser nøje, inden du bestiller tid et sted. Hos Godt Smil kan du se priserne direkte på deres hjemmeside, og sådan får du nemt et overblik. De er desuden centralt placeret tæt på gågaden i midtbyen, og de står klar til at tage sig godt af dit sommer-smil.

Godt Smil Odense
Mogensensvej 24C
5000 Odense
Tlf. 44 22 41 03