Gåder og gys: Nye Escape Rooms åbner i Odense med særligt tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

For noget tid siden kunne vi her på MigogOdense fortælle, at Odense snart ville få et helt nyt Escape Room-univers.

Escape Rooms er blevet et stort hit i hele Danmark, og flere og flere får øjnene op for den perfekte kombination af spænding, overraskelser og samarbejde, som oplevelsen giver.

Nu kan vi fortælle, at LOCKED Escape Rooms åbner 2. oktober her i Odense, og det gør de med et ret vildt åbningstilbud. Man kan nemlig prøve det for 99 kr. per person, hvilket er ret billigt i forhold til andre Escape Rooms på markedet.

LOCKED Escape Rooms rykker ind på 450 kvadratmeter på Kongensgade 66-68 her i Odense i nabobygningen til Restaurant Flammen.

Foto: LOCKED

En helt unik spændingsoplevelse

LOCKED er i forvejen etableret i Herning, Holstebro, Kolding og Randers, og nu glæder de sig til snart at kunne byde fynboerne ind i deres helt specielle univers.

“Et LOCKED ROOM er en 60 minutters spændingsoplevelse.

Hos os kan der vælges mellem forskellige temaer, f.eks. “Kidnapped” hvor man skal undslippe sin kidnapper eller “Crime Scene” hvor man skal opklare en mordsag. Fælles for oplevelserne er at logisk tænkning og samarbejde er nøglen til succes,” fortæller Martin Høeg fra LOCKED til MigogAalborg.

Der findes efterhånden en del Escape Rooms i Danmark, men LOCKED vil skille sig ud på markedet på flere områder.

“Vi VIL være Danmarks bedste Escape Room udbyder og helt konkret betyder det f.eks., at vores Escape Rooms ikke bare består at ét, men derimod minimum tre rum.

Endvidere har vi 100% fokus på helhedsoplevelsen, hvilket bl.a. betyder, at vi investerer massivt i de rette lokaler med det helt rette LOCKED-stemning.

Lokalerne vi har fundet i Odense er helt unikke og vil være med til at sætte vores gæster i den helt rette stemning allerede i det de træder ind af døren,” siger Martin.

Hvad: LOCKED Escape Rooms åbner i Odense
Hvor: Kongensgade 66-68
Hvornår: 2. oktober
Man kan booke tilbuddet på de 99 kr. lige her

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her