Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går all-in på Halloween: Fanta klar med spøgelseshus og Horror Drive Thru

Af Christina Frederiksen
Visualisering: Fanta
Visualisering: Fanta

Oktober er måneden, hvor dagene bliver kortere, mørket tager over, og den årlige tradition med halloween vækker gys og grin hos store og små.

Fanta tager igen i år del i årets mest uhyggelige højtid og kører fra den 6. oktober til den 28. oktober for første gang rundt i landet og besøger danske byer med et spøgelseshus på hjul. 

Spøgelseshuset på hjul i den velkendte orange Fanta-farve kører fra den 6. oktober til og med den 28. oktober med stop i Svenstrup J, Fjerritslev, Viby J, Ringkøbing, Fredericia, Svendborg, Frederiksværk, København S, Kalundborg og Slagelse.

Her kan besøgende teste sit mod ved at se, om man tør at stikke hånden ind i den uhyggelige og levende sampling-maskine.

For dem der elsker at få pulsen op, byder Fanta’s Gysertruck også på en ’spook booth’, hvor man kan få en nervepirrende oplevelse af overraskelser og gys. 

“Fanta er på verdensplan kendt for hvert år at markere halloween, men det er første gang nogensinde, at vi kører ud i Danmark på den måde, som vi gør det i år.

Det glæder vi os helt usigeligt meget til, for halloween er for os hvert år en unik mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med danskerne.

Vi håber at skræmme lidt, grine meget og selvfølgelig uddele smagsprøver til alle, der tør prøve.

Når halloween-ånden fylder gaderne i oktober, vil vi være der for at bringe både gys og glæde – og en skøn smagsoplevelse,” siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

I forbindelse med halloween i år lancerer Fanta desuden en ny sukkerfri smag, der kan købes i den danske dagligvarehandel.

Den nye Fanta Raspberry No Sugar er en frisk læskedrik med brus og smag af hindbær, og drikken er lavet med frugtjuice, 100 % naturlige aromaer og er sukkerfri.

Den er nyeste skud på stammen i den sukkerfrie sodavandskategori, der blandt andet inkluderer Fanta Lemon No Sugar, Fanta Orange No Sugar, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Cherry, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri og Sprite Zero Sugar.

Fanta med til Horror Drive Thru

Efter mørkets frembrud vil spændingen nå nye højder, når Fanta i år er en integreret del af den berygtede ’Horror Drive Thru’, hvor besøgende i deres biler kan forvente en hjertebankende oplevelse fra start til slut i en labyrint af uhyggeligheder.

Det sker på Refshaleøen i København fra den 4.-29. oktober og i Fyns Sommerland i Aarup på Fyn fra den 6.-29. oktober. 

Uhyggen stopper dog ikke her. I samarbejde med Nordisk Film Biografer forlænger Fanta den hjertebankende oplevelse ind i biografmørket.

I oktober vil udvalgte biografer være vært for særforestillinger, hvor Fanta spreder uhyggen i og udenfor salen – i foyeren skal man for eksempel tage sig i agt for pludselige overraskelser og jump scares, og i selve salen er det værd at holde øje med mere end blot lærredet.

I CokeApp’en kan man desuden deltage i en konkurrence om VR-briller samtbilletter til både Horror Drive Thru og til ’Fanta Gyseraften’ i samarbejde med Nordisk Film Biografer den 26. oktober i Fields og Aarhus C.

Del artikel

Andre læser også