Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe gadefest midt i Odense: TooManyLeftHands klar til at vælte byen

Af Michael Qureshi

Er du til konfetti, flammer og basarm, kan du godt begynde at glæde dig til torsdag 25. august.

Her sætter årets Gadefest Tour gang i byen som en del af H.C. Andersen Festivals.

Når festkaravanen Gadefest Tour besøger Odense på torsdag, bliver det i samarbejde med Albani, Aya Club, Generator Festivalen og H.C. Andersen Festivals, og man kan glæde sig til, at en række danske top-artister indtager Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik.

”H.C. Andersen Festivals skaber oplevelser i samarbejde med sponsorer, frivillige og aktører, og vi er superstolte over i tæt samarbejde med Albani, Aya Club og Generator at få en ny festival ind under H.C. Andersen Festivals i form af Gadefest Tour.

Her er der i den grad lagt i op til en fest for det yngre publikum og andre med lyst til et brag af konfetti og musik,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

TooManyLeftHands lukker festen

Gadefest Tour har siden 2017 bragt gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik ud til flere end 120.000 danskere i en lang række danske byer.

”Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor vi forsøger at skabe rammerne for en gedigen gadefest i byer i hele landet, hvor man kan give den gas og nyde musikken fra TooManyLeftHands og nogle af deres store musikalske venner.

De spiller ifølge begivenheden
TOOMANYLEFTHANDS
– BRANDON BEAL
– KATO
– DJAMES BRAUN
– TOKO
– NIGHT MOVES
– LEO REBAZ
– TUTKU
– JYDBY

Målet er at støtte op om det lokale og få en fest ud af det i samme omgang,” siger sponsorchef i Royal Unibrew og repræsentant for Gadefest Tour Freddy Larsen og tilføjer: 

”Vi har allerede haft en fantastisk fest i Randers, så vi glæder os helt vildt til at lægge vejen forbi Odense og skabe en super stemning sammen med odenseanerne.”

Fri entré som optakt til Generator 

Det er gratis at deltage i Gadefest Tour og de omkringliggende aktiviteter.

I Farvergården kan du blandt andet udfordre dine venner i Beer Pong, ligesom du kan slippe sin indre danser løs med headset til det støjfrie og underholdende Silent Disco. 

Gadefesten er også en lille smagsprøve på, hvad de unge kan forvente af Generator, som ligger i forlængelse af studiestarten.

”Vi har længe gerne ville samarbejde med H.C. Andersen Festivals omkring Generator, og med det her samarbejde, hvor Gadefest Tour flytter til uge 34, får vi en kanonfed optakt til Generator, der foregår 9.-10. september,” siger Anja Følleslev, leder af Generator og Studenterhus Odense. 

Gadefest Tour indtager Odense den 25. august og derefter følger Næstved, Viborg, Esbjerg, Sønderborg og Vejle henholdsvis den 26. august og den 9., 10., 16. og 17. september.

Hvad: Gratis Gadefest on Tour
Hvor: Farvergården, Odense C
Hvornår: Torsdag d. 25. august kl. 16-23

Du kan læse mere om Gadefest Tour på www.gadefest.dk og om H.C. Andersen Festivals på www.hcafestivals.dk.

Del artikel

Andre læser også