ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gæsterne har talt: Disse Odense-restauranter gør det bedst

Af Michael Qureshi
Foto: Kok & Vin
Foto: Kok & Vin

Det er sjovt at have mange gæster som restaurant. Men det er endnu sjovere at have mange glade gæster.

Derfor er der et ekstra stort skulderklap til tre Odense-restauranter, der er med i Top 5 over gæsternes favoritter på Fyn i første halvår af 2017.

Det er den store landsdækkende booking-kæmpe Dinnerbooking, som baseret på 78.631 anmeldelser i det første halve år af 2017, kårer de mest populære restauranter på hele Fyn.

Nyborg-restaurant topper

Det er dog en Nyborg-restaurant, der virkelig hitter blandt de gæster, der besøger den. For Lieffroy er kåret af Dinnerbooking til den restaurant på Fyn med flest positive anmeldelser. På andenpladsen kommer Kerteminde-restauranten Rudolf Mathis ind.

Herefter er der ren Odense-dominans. Ikke overraskende scorer Balcony højt og rangerer som tredjebedst på Fyn i årets første seks måneder. Derefter kommer Kok & Vin. MigogOdense har netop været forbi Kok & Vin, og du kan læse vores anmeldelse af det fremragende spisested lige her.

Får tilsendt tilfredshedsskema

På femtepladsen er det Restaurant Under Lindetræet i Odense C.

Som ved mange andre kåringer er der dog det forebehold, at det er kun restauranter, der benytter sig af Dinnerbooking, som tæller med. Det gør hovedparten af restauranter i de større byer dog, fordi Dinnerbooking efterhånden er ved at blive en faktor som Momondo er for flybranchen og Hotels.com er for hotelbranchen.

Når man booker et bord på en restaurant med Dinnerbooking får man efterfølgende et tilfredshedsskema om restauranten, man skal udfylde, og det er på basis af disse, at man kårer de mest populære restauranter

Del artikel

Seneste nyt