Gæsterne har talt: Her er de 10 bedst anmeldte fynske restauranter i 2019

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Fyn byder på et væld af gastronomiske oplevelser.

Men hvilke steder har egentlig været gæsternes favoritter i 2019?

Det løfter Dinnerbooking, som administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer i hele landet, nu sløret for.

Her er vinderen

Fyns bedst anmeldte restaurant i 2019 er ARO.

Det skriver Dinnerbooking i en pressemeddelelse.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister.

Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister

Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

På andenpladen finder vi også en restaurant her i Odense – nemlig Restaurant HOS. Generelt dominerer Odense kraftigt i hele toppen, som du kan se i top 10 nedenfor.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Top 10 for Fyn i 2019

1. Aro

2. Restaurant HOS

3. Rudolf Mathis

4. Bacchus

5. Druen og Bønnen

6. Kok & Vin

7. Næsbyhoved Skov

8. Restaurant Cro’n

9. Oluf Bagers Bård

10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser