MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med til fernisering: Galleri Nijenkamp indgår samarbejde med PlanBørnefonden

Af Line Ingwar Karlsen
Gallerist Line Nijenkamp. Foto: Galleri Nijenkamp.
Gallerist Line Nijenkamp. Foto: Galleri Nijenkamp.

Galleri Nijenkamp i Odense er kendt for at fremvise både store nationale og internationale udstillinger fra den moderne kunstscene.

Nu indgår galleriet et kunstnerisk samarbejde med PlanBørnefonden for at tjene penge til fondens arbejde med at sikre en bedre fremtid for udsatte piger og unge kvinder.

Samarbejdet består i en fotoudstilling med titlen ‘SØSTER’ som har fernisering lørdag den 2. september.

‘SØSTER’ er skabt af den internationalt anerkendte fotograf Signe Vilstrup og består af portrætter af piger og unge kvinder fra Uganda.

De er talerør for de millioner af udsatte piger og kvinder verden over, som kæmper for retten til at gå i skole og bestemme over egen krop og fremtid.

Gallerist er beæret over samarbejdet

Gallerist Line Nijenkamp, som siden 2013 har drevet Galleri Nijenkamp i Odense, blev kontaktet i februar med henblik på at hjælpe PlanBørnefonden med at sælge værkerne fra udstillingen samt stille sin rådgivning til rådighed.

Line Nijenkamp er beæret over at blive headhuntet til den opgave af PlanBørnefonden, så de sammen kan indsamle så mange penge som muligt til de unge piger og kvinder:

“At være en del af så stærkt et team omkring denne udstilling er helt fantastisk, og udstillingen har allerede fået meget opmærksomhed nationalt – også via topmodel Josephine Skrivers ambassadørskab i PlanBørnefonden, som var med til at åbne en VIP-udstilling med værkerne fra ‘SØSTER’ på Hotel Skt. Petri i København,” udtaler hun.

Line Nijenkamps bidrag har været hendes tid, ekspertise og kunstnerisk rådgivning på denne udstilling.

Og så har Galleri Nijenkamp har lagt lokaler til udstillingen, som har fernisering lørdag den 2. september fra kl. 11.00-17.00 på Bredbjergvej 48, 5230 Odense M.

“Vi arbejder altså helt frivilligt med denne udstilling og ønsker at støtte op om PlanBørnefondens arbejde, og samtidigt give dig muligheden for at erhverve god fotokunst,” fortæller Line Nijenkamp.

Udstillingen er aktuel i Galleri Nijenkamp hele september måned, hvor der er åbent efter aftale.

Alle værkerne kan købes igennem galleriet, og du kan allerede nu se værkerne med størrelser og priser på galleriets hjemmeside her.

Udvalgte værker fra udstillingen skal i 2024 udstilles på KØN – Gender Museum Denmark i Aarhus.

Del artikel

Andre læser også