Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har været lukket i over et år: Ikonisk Odense-restaurant genåbnede i dag

Af Michael Qureshi

En af Odenses mest ikoniske restauranter, Den Gamle Kro i Overgade, genåbnede i dag i en mere moderne udgave.

Den Gamle Kro har været lukket siden april 2020.

Det 340 år gamle hus i Odenses historiske kvarter har over de seneste måneder fået en solid ansigtsløftning, og nu er de nye ejere med direktør Claus Sigmann i spidsen parate til at byde gæster velkommen indenfor.

Den Gamle Kro slår officielt dørene op i eftermiddag, hvor Odenses vægtere erklærede kroen for åben.

“Over de seneste måneder har vi virkelig knoklet for at få kroen renoveret og moderniseret, så vi får stedet bragt ind i fremtiden, men med respekt for stedets unikke historie.

Nu er rammerne ved at være på plads.

Derfor kan vi starte det kapitel, vi har glædet os allermest til, nemlig at invitere vores gæster indenfor og servere dansk kvalitetsmad med et tvist, så rammer og mad går hånd i hånd og skaber en helhedsoplevelse.

Onsdag er den dag, vi alle har set frem til, siden vi overtog kroen,” siger Claus Sigmann.

Deli’en åbner også onsdag

Samtidig med genåbningen af kroen, åbner også det nye tiltag, Den Gamle Kros Deli.

I en af krostuerne ud mod Overgade har ejerne skabt et rum, hvor café og butik mødes og rækker ud til et nyt publikum.

I deli’en kan Overgades gæster tage kroens specialiteter med hjem.

Gæsterne kan også få en kop kaffe eller et glas vin og vælge mellem et udvalg af fynske delikatesser, minismørrebrød eller hjemmebagt brød og kage.

“Vi er meget spændte på, hvordan odenseanerne tager imod vores nye deli.

Vi har ønsket at skabe noget for det publikum, som dyrker kvalitet og fynske råvarer, men som måske ikke har tid til at spise på kroen på en hverdagsaften.

Nu får vi et sted, hvor man også mere uforpligtende kan kigge ind til en kop kaffe eller en snack eller tage vores specialiteter med hjem,” fortsætter Claus Sigmann.

Du kan se mere her

Del artikel

Andre læser også