Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gammel bus ombygges: Bliver til vinbussen i Storms Pakhus

Af Redaktionen

Solen vinder mere og mere frem og tør Odense op.

Det betyder, at det snart er tid til at sidde udenfor med et koldt glas vin eller en øl og nyde det gode vejr.

Derfor stiller Storms Pakhus tre mobile barer op på deres udendørs plads, så der bliver endnu større mulighed for at nyde en forfriskning i solen.

”Folk har ventet længe på det gode vejr, og det kunne vi virkelig mærke her i weekenden, hvor solen meldte sin ankomst. Men det gode vejr betyder også, at der skal stables flere barer og siddepladser på benene til de mange gæster,” siger Bjørn Hentze, som er direktør for Storms Pakhus.

De tre mobile udebarer og de ekstra siddepladser forventes at være klar frem mod sommeren.

Vinbus, tap truck og latinamerikansk bodega

En af de mobile udebarer er en gammel bus fra en naturefterskole, som bliver bygget om til en udendørs vinbar med terrasse, hvor man blandt andet kan købe vin fra Løgismose og andre af Storms Pakhus’ samarbejdspartnere. 

”Vinbussen er en af vores nye udebarer, som vi glæder os til at vise frem. Vi er ved at tømme bussen og gøre den klar med vinkøler og barbord. Derudover bygger vi et terrassedæk udenom bussen, hvor man kan sidde og nyde sin vin. Vi har ikke afgjort, om bussen skal males endnu, men hvis den skal males, så bliver det nok noget kunstnerisk,” siger Bjørn Hentze.

Udover vinbussen har Storms Pakhus også fundet nogle gamle bagagevogne fra Københavns Lufthavn, som skal bygges om til en tap truck med otte ølhaner, så de øltørstige hurtigt kan få noget i glasset.

Den sidste mobile udebar er en gammel passagervogn til traktorkørsel, som skal ombygges til en latinamerikansk bodega, hvor man blandt andet kan få cocktails, iste og lemonade på fad.

”Ideen bag de tre mobile barer er, at vi nemt kan flytte dem rundt, så vi kan have plads til live musik og arrangementer på pladsen. Vi forventer, at der kommer masser af gæster her til sommer, og derfor er vi også i fuld gang med at anskaffe os nogle flere siddemøbler til vores udendørs arealer,” siger Bjørn Hentze.

Udover de mobile udebarer bygger Storms Pakhus også et overdækket restaurantområde på pladsen, hvor du kan bestille bord og sikre dig at have plads til hele dit selskab, efter I har hentet jeres foretrukne street food ved Storms Pakhus’ mange madboder.

Del artikel

Andre læser også