MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byggeriet går snart i gang: Gartnerbyen får sin egen dagligvarebutik

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Den nye Odense-bydel Gartnerbyen får sin egen dagligvarebutik, når Coop365 til november etablerer en helt ny butik på Gartnerbyens butikstorv ud til Middelfartvej. Byggeriet går i gang sidst i juni.

Beboerne i og omkring Gartnerbyen kan se frem til lave priser og høj kvalitet, når en helt ny Coop365-butik slår dørene op til november.

Coop365 er Coops bud på en butik, der placerer sig midt mellem discountbutik og kvalitetssupermarked med fokus på bl.a. udvidede åbningstider og et stort økologisk sortiment til lave priser året rundt.

Butikken i Gartnerbyen bliver den foreløbigt femte Coop365 i Odense.

“Vi glæder os til at åbne vores helt nye lavprissupermarked i Gartnerbyen, som vi mener, er et meget spændende område. Vi tror, at vores kombination af lave priser og et større grønt sortiment af økologiske, sunde og dyrevelfærds-produkter passer perfekt til kunderne i den nye bydel,” siger salgschef Michael Halberg Kristensen, Coop365.

Butikken kommer til at erstatte Fakta-butikken på Rømersvej på den anden side af Odense Stadion.

PR-foto

Perfekt beliggenhed

Med sin placering ved Gartnerbyens butikstorv ud mod indkørselsrampen fra Middelfartvej får den nye Coop365 en perfekt beliggenhed, der også bør appellere til de mange billister og cyklister, som hver dag kører ud af Odense via Middelfartvej.

Butikken bliver Gartnerbyens første dagligvarebutik, hvilket bestyrelsesformand i Gartnerbyen P/S, Anker Boye, ser som en stor gevinst for bydelen.

“Hele tanken med Gartnerbyen er, at man som beboer skal være tæt på det hele. Fra letbane over bymidte og havn til indkøb. Derfor er det glædeligt, at vi nu kan tilbyde beboerne, at de kan foretage deres daglige indkøb uden at skulle forlade Gartnerbyen,” siger Anker Boye.

Butikken får et samlet areal på ca. 1.200 m2, og byggeriet går i gang sidst i juni.

Fakta om Gartnerbyen

  • Gartnerbyen er en ny bydel i den vestlige del af det centrale Odense. Det er et af Odenses største byudviklingsprojekter nogensinde.
  • Byggeriet blev indledt i 2017 og forventes færdigopført i 2025.
  • Der bygges ca. 2.000 boliger fordelt på almene og private lejeboliger, ejerboliger, ungdomsboliger og seniorboliger. Fuldt udbygget vil Gartnerbyen kunne huse over 3.000 beboere.
  • Foruden boliger vil området komme til at rumme bl.a. butikstorv og grønne områder.

Del artikel

Andre læser også