MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Noget helt nyt i Odense: GASA – Petanque og Shuffle Bar åbner med vilde tilbud

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Jannik Meier Sørensen, Gasa 2021
Foto: Jannik Meier Sørensen, Gasa 2021

Der er gode weekendnyheder fra folkene bag GASA – Petanque & Shuffle Bar.

GASA – Petanque & Shuffle Bar bliver stedet, hvor du kan du koble af og nyde en god aften i de rå og hyggelige rammer på den historiske lokation i Odense (Den gamle Gasa-bygning på Middelfartvej).

Du kan spille petanque- eller floor shuffle, og hvis du booker en bane, får du dit eget siddeområde med, hvor du kan nyde både mad og drikke.

De er endelig klar til at slå dørene op for første gang, og i slutningen af maj holder de soft opening med et vildt tilbud hele weekenden.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Et vildt åbningstilbud

2021 fik en hård start. Nu ser det hele efterhånden lidt lysere ud, og det skal både fejres og markeres. Du får derfor 21% i rabat på både mad og drikke i hele åbningsweekenden.

”Det er det vildeste projekt, vi har skudt i gang – og i en vild tid. Det er ingen hemmelighed, at vi er ambitiøse med at nå i mål til d. 21. maj.

Og vi forventer ikke at være 100% i mål, men oven på de mange måneders nedlukning, så kan vi ikke vente med at tage del i genåbningen – og vi har egentlig hele vejen igennem ønsket at tage byen med på rejsen og udviklingen af de gamle GASA-bygninger, så det bliver en fest at have folk i huset til en soft opening, imens vi lægger den sidste hånd,” siger Stig Berthelsen, direktør på GASA – Petanque & Shuffle bar

”Den 21. maj er også bare en sjov dato, når vi gerne vil markere genåbningen i 2021 med 21% i rabat på både mad og drikke i hele weekenden. Måske vi også finder på noget sjovt kl. 21.00. Hvem ved…” fortsætter Stig med et smil.

Teamet bag det nye sted

Petanque- og floor shufflebaner er klar til at blive indviet

I weekenden fra d. 21-23 maj bliver det en soft opening, hvor du kan se forvandlingen af de gamle GASA-bygninger og gå på opdagelse i, hvad det er GASA – Petanque & Shuffle Bar egentlig kan. Både barer, køkken og de indendørs og udendørs petanque- og floor shufflebaner er klar til at blive indviet.

”Vi krydser da fingrer for, at solen skinner, så vores store udeareal kan få sin store debut. Men heldigvis har vi 800 m2 overdækket terrasse, som folk kan hygge under, hvis nu det danske vejr er på spil til åbningen” – siger Stig

Den officielle åbning

Onsdag d. 26. maj kl. 11.00 åbner GASA – Petanque & Shuffle Bar officielt til deres almindelige åbningstid, der bliver onsdag til lørdag kl. 11.00-23.00 (til kl. 01.00 når de må det).

Fra d. 26. maj kan du booke baner, hvis du vil være sikker på en plads. Ellers kan du altid kigge forbi, og se om deres Open Court er ledig. Det kan også ske, at der er events i huset, da de kommer til at afvikle både koncerter, smagninger, Petanque, Pastis & Grillet Gambas og meget mere.

Praktisk info

Åbningsdato + tidspunkt:

Fredag d. 21. maj. kl. 16.00

Åbningstider i åbningsweekenden:

Fredag d. 21. maj. kl. 16-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22)

Lørdag d. 22. maj. kl. 11-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22)

Søndag d. 23. maj. kl. 11-23.00 (med sidste udskænkning kl. 22)

Fra d. 26. maj. bliver åbningstiderne følgende:

Onsdag-lørdag kl. 11-23 (med sidste udskænkning kl. 22)

Du finder baren på  Middelfartvej 9M, Indkørsel fra både Middelfartvej og Grønløkkevej. Bilparkering i området ved indkørsel fra Grønløkkevej. Cykelparkering ved hovedindgangen fra Middelfartvej

Der er handicapvenlige forhold.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også