Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genåbner: Nu kan du komme til drop-in vaccination igen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Region Syddanmark har genåbnet muligheden for at møde op til drop-in-vaccination på 14 ny- og genåbnede steder på tværs af regionen. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Regionen genåbner blandt andet muligheden for drop-in-vaccination på regionens vaccinationscentre for at give borgere, der endnu ikke er blevet vaccineret eller revaccineret, mulighed for at blive vaccineret hurtigt og nemt uden tidsbestilling.

Før jul blev muligheden for drop-in-vaccination lukket, på blandt andet de store vaccinationscentre, fordi presset på centrene gav udfordringer med lange køer og lange ventetider.

Presset er aftaget markant i takt med, at mange har ladet sig vaccinere i december, og fordi praktiserende læger og apoteker har været med til at lette presset på vaccinationskøerne.

“Jeg er glad for, at vi igen kan åbne for drop-in-vaccination på regionens vaccinationscentre og på en række andre vaccinationssteder i regionen.

Det vil gøre det nemmere og hurtigere at blive vaccineret for de borgere, der endnu ikke har fået booket en tid, eller for dem, der kommer forbi et vaccinationssted – også selvom de allerede har booket en tid senere på måneden.

Hvis man vælger en drop-in-vaccination vil ens bookning automatisk blive slettet i systemet,” siger koncerndirektør i Region Syddanmark, Kurt Espersen.

14 steder åbner for drop-in-vaccination

Der åbnes for drop-in-vaccination af voksne på regionens vaccinationscentre og steder i:

 • Odense
 • Svendborg
 • Sønderborg
 • Aabenraa (Rødekro)
 • Kolding
 • Vejle
 • Esbjerg – kun på Ørnevej
 • Tønder (vaccinationsklinikken)

Borgerne opfordres til at tjekke kortet over alle vaccinationssteder for at se adresser, åbningstider og åbningsdage for drop-in-vaccination.

Alle 14 vaccinationssteder lukker som udgangspunkt for drop-in-vaccination 30 minutter før lukketid, så der er tid nok til observation efter de sidste vaccinationer.

Det er også stadig muligt at bestille tid hos en praktiserende læge eller lægge vejen forbi et apotek for at blive vaccineret. Alle vaccinationssteder fremgår på kortet i linket ovenfor.

Del artikel

Andre læser også