Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter tre år på Flakhaven: Generator Festival flytter til nyt venue

Af Christina Frederiksen
Foto: Maris Gailis
Foto: Maris Gailis

Generator Festival, Odenses populære studiestartsfestival, flytter til et nyt og spændende venue.

Det meddeler festivalen i en pressemeddelelse.

Efter tre succesrige år på Flakhaven ved Odense Rådhus rykker Generator teltpælene op og slår sig ned på VIVA-grunden, som ligger centralt mellem Musikhuset Posten og Rugaardsvej.

Den nye placering, tæt på Odense Banegård, vil gøre det nemt og bekvemt for deltagere fra hele landet at deltage i årets begivenhed.

“Det er en unik mulighed for Generator at lave festivalen på VIVA-grunden, hvor A. Enggaard A/S er i gang med at udvikle en ny bydel, som skal bygges de kommende år.

Samtidig er den placeret lige så centralt i centrum af Odense som Flakhaven, som vi tidligere har brugt, og som vi forventer at vende tilbage til igen i fremtiden,” fortæller sekretariatschef for Generator, Anja Følleslev

Generator skal fremover afholdes på VIVA-grunden. Foto: PR

“Flytningen til VIVA-grunden, repræsenterer ikke kun en fantastisk mulighed for at skabe en unik koncertplads i hjertet af Odense, men også en chance for at udvikle og forny festivaloplevelsen for gæsterne,” lyder det fra Julian Leker, Generators musikbooker.

“På denne location får vi flere dage til at opbygge og forberede festivalområdet, hvilket skaber en endnu mere imponerende og indbydende atmosfære for de mange studerende og musikelskere, der forventes at deltage,” fortsætter Julian Leker.

Generator Festival 2023 finder sted den 8. og 9. september 2023 og byder på en bred vifte af både etablerede og upcoming navne.

Kesi, Martin Jensen, Hjalmer, Prisma, Elba, Gobs, Svea S, Carl Knast, Maximillion, Jaxstyle og Kalaset er allerede annonceret, men der er flere navne i vente.

Køb dine billetter her

Partout: Studerende/Ung: 399 kr. Partout: Non-student: 549 kr.

Generator er arrangeret af We Celebrate Odense, som består af Studenterhus Odense, Slagteriet og Musikhuset Posten. Festivalen er støttet af Odense Kommune og sponsoreret af Albani.

Den midlertidige placering, VIVA-grunden, er blevet muliggjort takket være et frugtbart samarbejde mellem Julian Leker, musikbooker for Generator, A. Enggaard A/S, Joost Nijhoff, Head of Economic Growth & Tourism i Odense Kommune og ejendomsudviklerne Steen & Strøm.

Del artikel

Andre læser også