Genopliver legendarisk Wienerschnitzel: Kendt Odense-restaurant åbner som Pop Up
I 2019 sluttede en æra i Odense.
Efter 47 år lukkede legendariske Restaurant midt i Odense, som siden 1972 havde været en institution i det odenseanske restaurationsmiljø.
Nu får Restaurant Målet nyt liv i en periode. Det er det populære mad- og ølsted Anarkist Beer & Food Lab som for alvor har fundet deres niche.
De tager populære koncepter og gør det til pop up restauranter i deres lokaler i en periode. Det tog for alvor fart, da kendis-kokken Umut Sakarya lavede sine berømte flæskestegssandwich dernede i december 2019.
Legendarisk Wienerschnitzel og kolde øl
Men nu genoplives Målet i en periode, og i særdeleshed den legendariske Wienerschnitzel, som man var så kendt for i mange år.
“Jeg er meget beæret over, at Anarkist Beer & Food Lab vil hylde det sted, der har været mit kæreste eje i 47 år, siger Målets tidligere ejer Bent Jørgensen.
Man har endda fundet plads til det store mål, som stod inde på restauranten.
“Anarkist x Målet – en hyldest til en odenseansk perle. Vi glæder os til at byde jer velkommen i hyggelige rammer, til Wienerschnitzel og kolde specialøl,” lyder det fra folkene bag Anarkist Beer & Food Lab.
Åbnede som sportspub i 1972
Bent Jørgensen åbnede sammen med sin kone Anne Restaurant Målet som sportspub i maj 1972. I årtier kunne man se sport, drikke øl og ikke mindst spise schnitzler på Målet, og langt de fleste odenseanere kendte restauranten.
Konen Anne døde i 2006, og de seneste år var det Bent og datteren Winnie, der kørte restauranten i stueetagen.
Til sidst var det bare svært at få tingene til at hænge sammen rent arbejdsmæssigt, og derfor lukkede man.
Man kan komme ind til mad og øl på Anarkist x Målet Pop Up frem til august.